Yoga verdiepingsdag

Om meer bekend te raken met yoga heeft 4 Balance Yoga een unieke Yoga verdiepingsdag ontwikkeld.  Een dag helemaal voor je jezelf.

Wil jij ook nieuwe inzichten opdoen en vaardigheden leren die ervoor zorgen dat je je niet alleen op de Yoga mat, maar ook in het dagelijks leven beter, rustiger en energieker voelt?

Schrijf je dan nu in voor de Yoga verdiepingsdag op 13 november as in Nieuw Vennep.

JA, SCHRIJF ME IN VOOR DEZE DAG

MEER INFORMATIE ONLINE YOGA

Waarom zou je deze verdiepingsdag niet willen missen?

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]Tijdens deze dag krijg je maak je kennis met de achtergrond van yoga, wat yoga nog meer voor jou kan doen en hoe je yoga in je leven kan integreren.  Na het volgen van deze heerlijke dag weet jij als geen ander de voordelen die yoga jou kan bieden en hoe jij yoga in je leven kan brengen.

Een aantal van deze voordelen zijn:
–    Meer ontspanning en een betere concentratie.
–    Meer zelfvertrouwen.
–    Jezelf uitdagen binnen je eigen mogelijkheden.
–    Meer rust in je hoofd en je lichaam.
–    Het ontwikkelen van meer flexibiliteit en stabiliteit zowel fysiek als mentaal.
–    Een moment voor jezelf.

 

Wat ga je doen?
Tijdens deze dag richten we ons uiteraard op de yogahoudingen, waarbij je gaat ervaren en meer leert over de fysieke en mentale invloeden van de houdingen en hoe je kunt ontspannen door inspanning. Daarnaast maken we gebruik van diverse ademhalings- en ontspanningsoefeningen waardoor je deze bewuster toe kunt passen in het dagelijks leven.

Gedurende de dag zal de aandacht ook liggen op de achtergrond van yoga; wat is yoga en wat is het zeker niet. Je verhoogt je lichaamsbewustzijn en leert je eigen grenzen kennen en respecteren. Hierbij maken we gebruik van diverse oefeningen en ontspanningstechnieken.[/text_block]

Wat ga je ervaren op deze verdiepings dag?

Ik weet zeker dat je, net zoals ik, yoga verslavend leuk gaat vinden doordat je een combinatie van balans, energie en ontspanning gaat ervaren in deze workshop.

— SPACER —

 • Wat is yoga?

  Yoga helpt, wetenschappelijk bewezen, om je stressniveau te verlagen en je weer lekker te voelen. Maar wat is yoga nu eigenlijk. Deze dag leert je alles over wat yoga is, de oorsprong en de verschillen.

 • Een uitleg over de diverse houdingen

  In deze verdiepings workshop krijg je niet alleen uitleg over de diverse houdingen, maar ook uitleg over de opbouw van de houdingen, de fysieke en mentale invloeden en ontspanning door inspanning.

 • Twee uitgebreide yogalessen met actieve en energieke oefeningen en oefeningen om diep te ontspannen

  Je gaat niet alleen een een uitgebreide yogales met actieve en energieke oefeningen doen maar ook een uitgebreide yogales, waarbij de nadruk ligt op ontspannen.

  Je gaat direct de enerverende werking van yoga ervaren. Immers een positieve ervaring zorgt ervoor dat je meer wilt.

 • Ademhaling en meditatie

  Je manier van ademhalen is de basis voor je gezondheid en je kracht. Daarom is op een juiste manier ademhalen zo belangrijk voor je. Je maakt kennis met diverse ademhalingstechnieken. Deze kun je direct in je dagelijks leven gaan toepassen en gaan ervaren hoe krachtig de impact is van een juiste ademhaling.

  We sluiten de dag mindfull af met een meditatie. Zo ga je met een heerlijk gevoel richting huis.

  • Wat is de locatie

   De dag wordt gegeven in Nieuw Vennep. Parkeren is gratis en kan voor de deur en een treinstation is op loopafstand.

  • 13 november

   De dag zal beginnen om 10.00 uur en eindigen om 16.30 uur. Gedurende de dag worden thee, lunch en versnaperingen verzorgd.

  • Investering

   De kosten bedragen € 97,- incl. BTW lunch en cursus materiaal. Schrijf je nu in voor 30 oktober en krijg GRATIS één maand abonnement online yoga.

  — SPACER —

  Wil jij ontdekken wat yoga voor jou kan doen? Begin vandaag nog en vraag direct de GRATIS proefles aan.

  — SPACER —

  — SPACER —

  [op_popup popup_width=”700″ popup_open_effect=”fade” popup_close_effect=”fade” popup_open_speed=”normal” popup_close_speed=”normal” popup_border_color=”#ffffff” popup_border_size=”15″ popup_padding_top=”20″ popup_padding_bottom=”20″ popup_padding_left=”30″ popup_padding_right=”30″ pop_trigger_dontshow=”0″ pop_trigger_time=”0″ pop_exit_intent=”N” pop_dont_show_on_tablet=”N” pop_dont_show_on_mobile=”N” popup_id=”op_popup_id_1445282683076″]

  Stuur mij de GRATIS proefles

  [op_liveeditor_element data-style=””]

  40% volledig


  [/op_liveeditor_element]

  [op_liveeditor_element data-style=””][text_block style=”style_1.png” align=”center” font_size=”14″ font_color=”%23b3b3b3″ top_padding=”5″ bottom_padding=”5″]Vul onderstaande gegevens in om direct de proefles te bekijken en zelf te ontdekken hoe yoga voelt.[/text_block][/op_liveeditor_element]
  [op_liveeditor_element data-style=””]

  — SPACER —

  [/op_liveeditor_element]

  [op_liveeditor_element data-style=””]

  Vraag nu snel je GRATIS proefles aan en begin vandaag nog!

  [/op_liveeditor_element]

  [op_liveeditor_element data-style=””]

  — SPACER —

  [/op_liveeditor_element]

  [op_liveeditor_element data-style=””]

  [/op_liveeditor_element]

  [op_liveeditor_elements][/op_liveeditor_elements][/op_popup]