fbpx

Yoga beginnerstraining

Yoga voor beginners

Onder de juiste begeleiding starten met yoga

Tijd voor een goede start...

Yoga kan er soms best ingewikkeld uitzien.
Online Yoga maakt yoga toegankelijk en direct uitvoerbaar.

In 12 weken een goede basis

Starten met yoga

yoga voor beginners

Begin bij het begin

Je leert vanaf de basis alles op de juiste manier.

yoga voor beginners

Houdingen

Uitleg over houdingen en hoe deze uit te voeren

yoga voor beginners

Ademhaling

Diverse ademhalingstechnieken

yoga voor beginners

ontspanning

Niet alleen in je lichaam, 
ook in je hoofd.

Start met dé online yogatraining waarbij je vanaf het begin alles op de juiste manier aanleert.
Ontvang elke week nieuwe lessen, uitleg, instructies en inspiratie. Yoga zo vaak en wanneer je maar wilt en ervaar direct de positieve effecten. 


Over Online Yoga

Sandra geeft jouw de yogalessen die je nodig hebt...  

Sinds 2012 geef ik yogalessen en train ik mensen op het gebied van yoga, mindset en vitaliteit. Yoga heeft de kracht om de ervaring op de mat mee te nemen in het dagelijks leven. Hierdoor heb ik al vele mensen blijer, rustiger, meer ontspannen en gelukkiger zien worden.

Om Yoga voor iedereen toegankelijk te maken, ben ik in 2014 gestart met Online Yoga. Dit platform zorgt ervoor dat je altijd en overal toegang hebt tot yogalessen en begeleiding. In mijn begeleiding vind ik het van belang dat je yoga op de juiste manier leert, zonder over je eigen grenzen te gaan. Pas dan kun je echt de voordelen van yoga ervaren.

starten met yoga

Sinds 2014 specialist in Online Yoga...en dat gaat verder dan alleen yogalessen en houdingen. Daar is deze 'Yoga beginners training' een voorbeeld van…

3275

TEVREDEN KLANTEN

245+

ONLINE YOGALESSEN

8 jaar

ERVARING

1525+

LESSEN GEGEVEN

RECENSIES

Wat anderen zeggen over Online Yoga

yoga voor beginners
yoga voor beginners
yoga voor beginners
yoga voor beginners
yoga voor beginners
yoga voor beginners

"Ik ben druk van mezelf en zag mezelf niet rustig kunnen worden tijdens een les. Een vriendin was enthousiast en maakte me nieuwsgierig. Na een proefles ben ik 30 dagen Yoga gaan doen. Heerlijk.
Lekkere lessen. Niet te lang, precies goed. Sandra legt het fijn en duidelijk uit. Nu is het een vast onderdeel van mijn week." 

Jessica Peters

 "30 dagen yoga was een uitdaging maar ik heb bijna alle lessen kunnen doen. Wat vooral fijn is is dat je een ritme krijgt, hiervoor deed ik yoga alleen als ik tijd had.... nu maak ik er tijd voor. Ook het niet hoeven kiezen welke les ga ik volgen, maar gewoon de les van de dag doen vond ik heel prettig."

Jeroen Klemann

"Ik vond de 30 dagen yoga echt heel fijn. Het heeft me een stukje rust gebracht en het besef dat je ook in het dagelijks leven na een inspanning weer even mag ontspannen. Dat had ik nodig. Je hebt een prettige stem en legt alle oefeningen rustig en begrijpelijk uit."

Corien Uffen

yoga voor beginners

Start met yoga en begin vanuit de basis. Leer in 12 weken alle basishoudingen en verschillende ademhalingstechnieken. 

VOORDELEN

Voordelen van de Yoga beginnerstraining

Kennis maken met yoga

Je start bij het begin, waarbij je alle informatie krijgt die je nodig hebt om te beginnen. Wat moet je weten voor je start met yoga? Je krijgt informatie en instructies en start met oefeningen die die comfortabel zijn.  

yoga voor beginners
yoga beginnerstraining

Stressreductie

We leven in een drukke wereld en gaan maar door. Hierin is ontspanning noodzakelijk om te herstellen, in balans te komen en alles wat je meemaakt te verwerken. Tijdens deze training leer je ontspanning toe te passen en merk je afname van spanning en stress.  

Toename van flexibiliteit & kracht

Je hoeft bij de start niet flexibel te zijn, maar yoga maakt je lichaam wel flexibeler en krachtiger. Stap voor stap zul je merken dat de houdingen je steeds beter en makkelijker gaan. Je lichaam wordt fitter en je zal merken dat bewegen steeds prettiger wordt.  

yoga voor beginners
yoga beginnerstraining

Ademhaling & energie

Ademhaling is bij het beoefenen van yoga een belangrijk onderdeel. In de lessen leer je verschillende soorten ademhalingsoefeningen, die naast een reinigend effect ook zorgen voor meer zuurstof door het gehele lichaam en meer energie.  

Verbeterde lichaamshouding

Een goede houding is belangrijke manier om je lichaam gezond te houden. Het kan allerlei problemen zoals rug- of nekpijn, hoofdpijn en vermoeidheid voorkomen. Deze training verbetert de spierkracht en flexibiliteit en maakt je wervelkolom soepeler en sterker.  

yoga voor beginners
Yoga beginnerstraining

Rek, strek en relax...

Het rekken van strakke spieren en het strekken van je lichaam om uiteindelijk te ontspannen en met meer energie af te sluiten, dat is waar deze yogalessen goed voor zijn. Door regelmatig aan yoga te doen, zal je het werkelijke verschil in je leven ervaren.  

In het moment blijven

We zijn vaak bezig met het verleden en wat er nog moet gebeuren in de (nabije) toekomst. Deze training leert je meer in het moment te zijn en in het 'heden' te blijven. Hierdoor heb je meer rust in je hoofd en kan je meer genieten van je ontspanning.  

yoga voor beginners
yoga beginnerstraining

Balans in jezelf

Balans brengt rust en tevredenheid, zorgt ervoor dat je de dingen in je leven beter overziet en zorgt voor een gevoel van geluk. Het betekent ook in je eigen kracht staan, tevreden zijn. Dit leer je niet alleen op de mat, maar ook daarbuiten.  


yoga voor beginners

Ontvang direct toegang tot deze complete Online Yoga Beginnerstraining!

EERDERE ERVARINGEN

Zij gingen je voor...

"Eindelijk begonnen met yoga. Ik wilde het al een hele tijd en toch zette ik steeds de stap niet. Nu ik bezig met de online beginnerstraining merk ik na een paar weken al vooruitgang. Sandra heeft een fijne stem en legt alles goed uit. Na elke les voel ik me ontspannen en lekker. Niet alle houdingen kan ik makkelijk uitvoeren, toch ga ik erin mee en merk ik wat het oplevert. Het wordt steeds makkelijker. Aan te raden!"

Barbara van Deventer

"Ik ben in mei begonnen met de 12 weken beginnerscursus. Stap voor stap heb ik met Online Yoga kennis gemaakt. Sandra legt de basishoudingen goed en prettig uit en er komt iedere week er iets meer bij. Zo kon ik, maar ook mijn lichaam, er rustig aan wennen. En fijn dat het is. Ik ben daarna verder gegaan met een abonnement en zo hoef ik niet meer zonder yoga. Ik zit lekkerder in mijn vel en ben veel vrolijker."

Karen Smit

"Gestart met de beginnerstraining merk ik dat ik nu, na een aantal weken, al minder stijf begin te worden. Het is steeds een fijn ontspannen moment. De houdingen vallen me mee, de extra uitleg van Sandra helpt. Ik ben blij dat ik ben gestart. Even regelmatig een moment voor mezelf en ik voel me er daarna ook lekkerder door."

José Meesters

Kies voor jezelf en start NU.

Nu een speciaal aanbod om met deze training er samen voor te zorgen dat jij jouw yogapractice goed op kunt gaan bouwen.

Krijg direct toegang tot de Yoga beginnerstraining!

Yoga Beginnerstraining

online yogalessen

Normale prijs € 97,-

Nu slechts:

57 euro

WAT WIL JE NOG WETEN?

Veelgestelde vragen

Ik ben totaal niet lenig en flexibel. Is het dan wel wat voor mij?

Jazeker! Dat je lenig moet zijn voor Yoga is een van de grootste misverstanden. Je hoeft zeker niet lenig te zijn. Alle houdingen kun je op je eigen tempo uitvoeren, waarbij je in de houding gaat tot waar je lichaam aangeeft dat prettig is. Wanneer je regelmatig een yogales doet zal je wel snel gaan merken dat jouw lenigheid en flexibiliteit gaat toenemen. Houdingen worden steeds makkelijker en je kan deze steeds meer vanuit ontspannenheid uitvoeren.  

Hoe weet ik of ik een houding wel of niet goed doe?

Het mooie bij yoga is dat het niet gaat om 'goed' of 'fout'. Het gaat ook niet om de houding 'perfect' uitvoeren. Yoga gaat wel om het luisteren naar de signalen van je lichaam. Yoga hoort geen pijn te doen!
Respecteer jouw spanningsgrens in je lichaam. Forceer jezelf nooit in een positie die te ver of te moeilijk is voor jouw lichaam. Als een houding te lang voor je duurt, ga er dan rustig uit en neem een rusthouding aan.

Is deze yoga en/of zijn deze beginnerstraining zweverig?

Nee, integendeel zelfs. Er wordt vaak gedacht dat yoga zweverig is en ik laat je hiermee het tegendeel zien. De lessen en ontspanningsoefeningen zorgen er juist voor dat je meer rust en ruimte in je hoofd krijgt. Door de focus op daar waar je mee bezig bent, heb je minder ruimte voor allerlei andere gedachten en dus meer ontspanning.  

Welke resultaten kan ik verwachten van deze beginnerstraining?

Het volgen van deze beginnerstraining zal ervoor zorgen dat je meer kracht, flexibiliteit en ontspanning zal ervaren. Stress neemt af, je focus verbetert, je zal beter slapen. Het geeft je in z’n totaal een groter gevoel van geluk. Ook lichamelijk zullen kleine pijntjes kunnen verdwijnen in bijvoorbeeld je rug, nek of schouders.  

Ik ben wat ouder / niet in vorm. Is deze training dan wel geschikt voor mij?

Yoga is geen ‘prestatie activiteit’ en kan daarom door iedereen beoefend worden. De houdingen zorgen ervoor dat je beweegt binnen je eigen grenzen mogelijkheden. Lukt een houding niet? Respecteer jouw grenzen, luister naar je lichaam en pas de houding aan. Je weet zelf wat het beste voor je is.  

Kan ik overal en op elk apparaat de lessen bekijken?

Zolang er een internetverbinding is, kunnen de lessen afgespeeld worden. Het enige wat ervoor nodig is, is dat je ingelogd bent op de site van Online Yoga. De lessen worden gestreamd met VIMEO. Dit is te vergelijken met YouTube, wat je ook overal (met een internetverbinding) kunt bekijken.

Zit ik ergens aan vast?

Nee hoor, helemaal niet! Dit is een eenmalig product wat je aanschaft.
En mocht je om de een of andere reden niet tevreden zijn, dan geef ik jou je geld terug. Het enige wat je hoeft te doen is mij binnen 7 dagen een mail te sturen.  

Heb je een andere vraag over deze Yoga Beginnerstraining waar je graag antwoord op wilt?
Stuur dan een mail naar info@onlineyoga.nl

yoga voor beginners

Niet goed? Geld terug!  

Online Yoga heeft als doel om mensen de voordelen van yoga te laten ervaren. Ben je begonnen met deze training en bevalt dit je om één of andere reden niet, dan geef ik jou je geld terug.

Het enige wat je hoeft te doen is mij binnen 7 dagen na aankoop een mail te sturen en dan krijg je 100% van je investering terug.

Copyright 2021 - Online Yoga

Start met de Online Yoga Beginnerstraining

Onder de juiste begeleiding starten met yoga

Close

Kwartaalabonnement

Dit actietarief geldt voor de gehele abonnementsperiode.

Close

Jaarabonnement

Dit actietarief geldt voor de gehele abonnementsperiode.

Close

Vul onderstaande gegevens in en krijg meteen
toegang tot deze Online Yogales

Met mijn aanvraag geef ik toestemming aan Online Yoga om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.  

Close