Uniek aanbod!

Step 1

Je hebt inmiddels kennis gemaakt met Online Yoga. Om jouw begin met Online Yoga door te zetten, wil ik je een speciaal aanbod doen voor wanneer je net begint met yoga en hier meteen mee verder wilt gaan.

Dit aanbod is tijdelijk beschikbaar, dus maak er gebruik van nu het nog kan!

Start nu met een kwartaalabonnement en ontvang de volledig begeleide 12-weekse beginnerstraining (t.w.v. € 57,-) voor slechts 20 euro extra!

Learn MoreSub textOnline Yoga

Uniek en éénmalig aanbod

Alléén de komende dagen krijg je bij een kwartaalabonnement de Online Yoga beginnerstraining voor slechts 20 euro extra!

(In plaats van 57 euro)

Ja, ik start met Online YogaSub Textyoga voor beginners

Begin bij het begin

Je leert vanaf de basis alles op de juiste manier.

yoga voor beginners

Houdingen

Uitleg over houdingen en hoe deze uit te voeren

yoga voor beginners

Ademhaling

Diverse ademhalingstechnieken

yoga voor beginners

ontspanning

Niet alleen in je lichaam, ook in je hoofd.

Een goed begin is het halve werk…

Yoga kan er soms best ingewikkeld uitzien. Online Yoga maakt yoga toegankelijk en direct uitvoerbaar.

Online Yoga laat je weer ontspannen en meer genieten. Weg stress, weg onrust… Vermoeidheid verdwijnt en je zal je weer energiek gaan voelen. Je kunt weer genieten van simpele dingen, zit lekker in je vel en wordt weer een leukere versie van jezelf.

Sinds 2014 is het Online Yoga uitgegroeid tot een platform waar je altijd en overal toegang hebt tot yogalessen en begeleiding.  In mijn begeleiding vind ik het van belang dat je yoga op de juiste manier leert, zonder over je eigen grenzen te gaan. Pas dan kun je echt de voordelen van yoga ervaren. Neem nu de stap naar een blijvende verandering. Het kan makkelijker dan je denkt…

Onder de juiste begeleiding kennis maken met yoga?

Dé online yogatraining waarbij je 12 weken vanaf het begin alles op de juiste manier aanleert. Elke week nieuwe lessen, nieuwe uitleg en instructies. In totaal 24 volledige yogalessen.Uitgebreide uitleg over de diverse houdingen, hoe deze uit te voeren en wat dit voor je doet.Diverse ademhalingstechnieken, ontspanning, mindfulness en meditatie.Yoga zo vaak en wanneer je ook maar wilt.Begeleiding van een professionele yogadocente.Altijd de mogelijkheid tot het stellen van vragen.Toegang (indien gewenst) tot de Online Yoga Community

VOORDELEN

Online Yoga biedt jou…

OntspanningBetere ademhaling en lichaamshoudingHet maakt je krachtiger, soepeler en flexibelerJe leert in het moment te blijven en vindt innerlijke rust en balansStress neemt af en het zorgt voor meer energieEen moment voor jezelf om bij te komen en op te ladenDe juiste combinatie om te starten met yoga

Maak er gebruik van…

Wordt nu lid van Online Yoga en krijg alléén de komende dagen bij een kwartaalabonnement de Online Yoga beginnerstraining voor slechts 20 euro extra!

(In plaats van 57 euro)

Ja, ik start met Online YogaSub Text

RECENSIES

Zij gingen je voor

yoga voor beginnersyoga voor beginnersyoga voor beginnersyoga voor beginnersyoga voor beginnersyoga voor beginnersyoga voor beginners

Niet goed? Geld terug!

Step 1

Online Yoga heeft als doel om mensen de voordelen van yoga te laten ervaren. Ben je begonnen met deze training en bevalt dit je om één of andere reden niet, dan geef ik jou je geld terug.

Het enige wat je hoeft te doen is mij binnen 7 dagen na aankoop een mail te sturen en dan krijg je 100% van je investering terug.

Learn MoreSub text

Timer has expired!

Copyright 2020 – Online Yoga