Maandabonnement

Dit actietarief geldt voor de gehele abonnementsperiode.

Close

Kwartaalabonnement

Dit actietarief geldt voor de gehele abonnementsperiode.

Close

Jaarabonnement

Dit actietarief geldt voor de gehele abonnementsperiode.

Close

Vul onderstaande gegevens in en krijg meteen
toegang tot deze Online Yogales

Met mijn aanvraag geef ik toestemming aan Online Yoga om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.  

Close

Tijd voor jezelf... Tijd voor yoga!

Ontspannen is dichterbij dan je denkt...

Een waardevolle investering in jezelf

Klaar met onrust, stress, lichamelijke ongemak, vermoeidheid en gedachten die maar door blijven gaan?

Online Yoga

gezondheid

Je krijgt meer energie,
word flexibeler en fitter.

Online Yoga

ontspanning

Niet alleen in je lichaam, 
ook in je hoofd.

Online Yoga

balans

Minder stress, meer
blijdschap en genieten. 

Online Yoga

KRACHT

Fysiek en mentaal meer kracht en stabiliteit. 


Over Online Yoga

Sandra geeft jouw de yogalessen die je nodig hebt...  

Sinds 2012 geef ik yogalessen en train ik mensen op het gebied van yoga, mindset en vitaliteit. Yoga heeft de kracht om de ervaring op de mat mee te nemen in het dagelijks leven. Hierdoor heb ik al vele mensen blijer, rustiger, meer ontspannen en gelukkiger zien worden.

Om Yoga voor iedereen toegankelijk te maken, ben ik in 2014 gestart met Online Yoga. Dit platform zorgt ervoor dat je altijd en overal toegang hebt tot yogalessen en begeleiding. In mijn begeleiding vind ik het van belang dat je yoga op de juiste manier leert, zonder over je eigen grenzen te gaan. Pas dan kun je echt de voordelen van yoga ervaren.

Online Yoga laat je weer ontspannen en meer genieten. Weg stress, weg onrust… Vermoeidheid verdwijnt en je zal je weer energiek gaan voelen.

8 jaar

Ervaren yogadocent

1475+

Yogalessen gegeven

2850+

Downloads proefles

275+

Trainingen gegeven

RECENSIES

Wat anderen zeggen over Online Yoga

dbfdshfgshgeiewg

"Yoga is een goede start van de dag, het geeft me rust in mijn lijf en het maakt niet uit of je lenig bent of niet; het lukt toch! En dat is geweldig. Bovendien heeft Sandra een heel fijne stem, een hele mooie combinatie met de lessen die ze geeft, waardoor je uiteindelijk heel ontspannen bent. Ze is gewoon goed in wat ze doet."

Jennifer van Balkom"Deze yoga leert mij zien dat ik steeds beter mijn grenzen kan verleggen en uiteindelijk steeds meer kan dan ik eigenlijk denk. En het biedt me een ontzettend fijne ontspanning. Dit kan ik iedereen aanbevelen!"   

Martine Jansen"De yogalessen bij Sandra ervaar ik als dé manier om helemaal tot jezelf te komen. Om vanuit de rust die je dan ervaart, je maximale kracht te benutten. En dit heeft niet alleen privé maar ook op werkgebied mooie resultaten gebracht. Dus ik zeg: ga naar Sandra en Online Yoga voor yoga."

Tommy MacDonald


VOORDELEN

Online Yoga biedt jou...

Ontspanning

Step 1

De yogalessen zorgen voor aan- en ontspanning van de spieren en voor rust in je hoofd, waardoor je makkelijker tot ontspanning kan komen. Niet alleen op de mat, maar ook in het dagelijks leven....  

Betere lichaamshouding

Step 2

De online yogalessen versterken je rug- en buikspieren, waardoor je lichaamshouding verbetert. Klachten verminderen en het zorgt voor een krachtiger en zelfverzekerder gevoel.  

Je wordt krachtiger

Step 3

Online Yoga versterkt zowel je lichaam als de mind. Een krachtig lichaam geeft je letterlijk en figuurlijk stabiliteit. En je mindset krijgt een boost om meer te geloven in jezelf en in de keuzes die je maakt.  

Afname van stress

Step 4

De yogalessen zorgen voor ontspanning en vermindering van stress (zowel fysiek als mentaal). Het brengt je in het hier en nu, waardoor je het ‘denken’ even stop kunt zetten en alles los kan laten.  

Betere ademhaling

Step 4

De ademhaling is een constant aandachtspunt. Zowel de ademhalings- als yogahoudingen worden met focus op de ademhaling uitgevoerd. Dit zorgt voor een betere longfunctie en geeft je een energieker en fitter gevoel.

Soepeler & flexibeler

Step 4

De lessen van Online Yoga maken je hele lichaam soepeler en flexibeler. Je spieren en pezen rekken op en het verbetert de bewegingsruimte in de gewrichten. 

Innerlijke rust & balans

Step 4

Bij veel yogahoudingen gaat het om een goede balans. Het leert je in het 'nu' te blijven en zorgt voor meer rust in je hoofd en minder stress, wat je buiten de mat meer blijdschap en tevredenheid oplevert.

Meer energie

Step 4

De yogalessen brengen je in beweging, zorgen dat je hoofd en lichaam tot rust komt, het helpt om beter te slapen en zorgt voor een betere ademhaling. Deze combinatie zorgt voor meer fitheid en energie.

EERDERE ERVARINGEN

Zij gingen je voor

Online Yogalessen

"Geweldig! Fijne uitleg, heerlijke stem... Goede yoga. Ik raad het iedereen aan!"

- Noor

AANBOD ONLINE YOGA

Speciaal voor jou dit aanbod

Voor minder dan de prijs van een enkele losse les in een studio krijg je onbeperkt en altijd toegang tot alle Online Yogalessen. 

Maandelijks

Abonnement

online yogalessen

Een flexibel abonnement voor

Website prijs € 15,-

Nu slechts:

€ 12,50

/mnd

Onbeperkt Online Yogalessen waar en wanneer je maar wilt.
Per termijn opzegbaar.

Niet goed? Geld terug!  

Step 1

Online Yoga heeft als doel om mensen de voordelen van yoga te laten ervaren. Ben je begonnen met een abonnement op Online Yoga en bevalt dit je om één of andere reden niet, dan geef ik jou je geld terug.

Het enige wat je hoeft te doen is mij binnen 7 dagen na aankoop een mail te sturen en dan krijg je 100% van je investering terug.

Timer has expired!

Copyright 2020 - Online Yoga