[op3_menu_render menu_id=’2′ uuid=’TvJL6guf’ page_id=’19607′]MenuCloseGRATISAanbod Online YogaBlogInloggenLid worden?[/op3_menu_render]

Maak kennis met Online Yoga

Een maand lang toegang tot onderstaande lessen èn het gratis Ebook ‘Yoga voor jou’voor slechts € 12,97

Direct toegangSub Text

Aangepaste yoga

Aangepaste yoga is bedoeld voor mensen die rustiger aan willen doen. Bijvoorbeeld vanwege de leeftijd, een aandoening of omdat ze herstellende zijn van een blessure.De houdingen in deze lessen sluiten hier dan ook volledig bij aan.

Versterken van het lichaam

Deze rustige oefeningen versterken het gehele lichaam. In de bewegingen kun je je richten op wat het doet voor jouw lichaam. Deze les geeft energie en ruimte en zorgt voor een krachtig gevoel.

In beweging

Zet je lichaam in beweging met deze heerlijke les. Een welkome afwisseling van diverse houdingen die je lichaam lekker los maken en verlengen; garantie voor een lekker gevoel na deze les.

Vanuit je hart

Leven vanuit je hart… in plaats vanuit het denken. De houdingen in deze les openen de borstkas, het geeft ruimte en recht meteen de rug voor een krachtig en open gevoel.  Het gaat stromen…

Beginnersniveau

Op een ontspannen manier leer je de basis kennen van de houdingen, die voor iedereen op een eigen niveau aan te nemen zijn.

Rek, strek en relax…

In deze les worden actievere houdingen afgewisseld met houdingen die ontspanning en flexibiliteit brengen.Balans in de les en balans in jezelf…

Inspanning door relaxatie

Inspanning door relaxatie. Het rekken en versterken van het lichaam wordt in deze les rustig en gecontroleerd uitgevoerd. Bewust en met aandacht.

Loslaten

Deze houdingen in deze les richten zich op het loslaten van fysieke en emotionele spanningen in het lichaam en het losmaken van de gewrichten en spieren.

Niveau Medium

De lessen omvatten wat intensievere houdingen die je kracht, flexibiliteit en mentale rust snel verhogen. Met enige sportachtergrond, kunnen deze lessen al uitgevoerd worden.

Even voor jezelf…

Neem tijd voor jezelf en laat alle spanning los. De houdingen zorgen ervoor dat je de aandacht op jezelf kunt richten en alles los kunt laten. Gun jezelf dit; dit verdien je.

Strek en verleng

Versterken en verlengen, dat is wat de houdingen in deze les doen. Het verstevigd je algehele lichaam en zorgt voor een heerlijk gevoel.

Balans en flexibiliteit

In deze les verdiep je de ademhaling, vergroot je het uithoudingsvermogen en onderzoek je de grenzen van je balans en flexibiliteit.

Gevorderd Niveau

In deze meer inspannende lessen worden houdingen langer aangehouden en gevarieerd met wat complexere houdingen.

Yoga voor het slapen gaan

Deze combinatie van rustige bewegingen met ontspannen houdingen om je lichaam te kalmeren zorgt voor een heerlijke ontspanning.

Weldaad voor de rug

Deze les maakt je bewust van hoe goed yoga voor je rug is. De diverse houdingen en bewegingen maken gebruik van- en zorgen voor flexibiliteit in de rug. Enjoy!

Open jezelf en ervaar…

Dit is een gevarieerde en krachtige les! In deze les zitten, naast meerdere vooroverbuigingen, houdingen die openen, ruimte geven en zorgen voor kracht.

Dynamische yoga

In een dynamische yogales worden diverse yogahoudingen achter elkaar op een vloeiende manier uitgevoerd. Iedere houding een voorbereiding is op de volgende. De houdingen zijn vloeiend aan elkaar verbonden door een combinatie van adem en beweging. Omdat er geen pauzes zijn tussen de houdingen, ontstaat er een soort ‘flow’.

Dynamische yogales 1

Dit is een zeer dynamische en uitdagende, energieke les. Het lichaam wordt snel leniger en krachtiger, het verbetert je lichaamshouding en je krijgt meer energie. Korte, verkrampte spieren worden langer en door de ademhaling maak je ruimte in het lichaam. Het is een weldaad voor je lichaam en je geest!

Wil jij ook deze Online Yogalessen doen?

Start dan nú met de proefmaand van Online Yoga.

Ik wil toegangSub TextAl lid? Log in.Sub TextFooterHomeContactYoga voor bedrijvenOver Online YogaPrivacy PolicyDisclaimer

Volg ons op social media:

KvK nummer: 56062176
BTW-nummer: NL002059155B13

Algemene voorwaarden

Copyright 2020 – Online Yoga