Online Yoga...Yoga voor jou!

Een compleet aanbod van Online Yogalessen met persoonlijke begeleiding en inspiratie voor meer ontspanning, minder stress, lekkerder in je vel en meer energie.


Online Yoga abonnement

Behoefte aan ontspanning, momenten voor jezelf? Wil je af van lichamelijke ongemakken, spanning en stijfheid in je lichaam? Je weer lekker, fit en energiek voelen?

Met onbeperkt toegang tot alle yogalessen kan jij aan de slag waar en wanneer jij dat wilt.

 

Vertel me meer


Beginnerstraining

Wil jij beginnen met yoga, maar weet je niet hoe? En wil jij het ook gewoon goed aanleren? Lekker in je eigen omgeving, zonder dat je in een bestaande groep terecht komt?

In deze 12-weekse beginnerstraining van Online Yoga krijg jij de extra begeleiding om alle houdingen en ademhalingstechnieken op de juiste manier aan te leren.

Vertel me meer


30 dagen Yoga

Behoefte om zowel fysiek als mentaal fitter te zijn in je dagelijks leven? Online Yoga helpt jou om in 30 dagen ontspannen, fit en energieker te worden.

In 30 dagen ga je de voordelen van yoga ervaren, niet alleen op de mat, maar ook daarbuiten. Je start een nieuw patroon waardoor yoga voor jou een prettige gewoonte wordt. Zorg voor jezelf en start met 30 dagen Yoga.

Vertel me meer


Boost your body & mind

Toe aan verandering? De voordelen van yoga ervaren, niet alleen op, maar ook buiten de mat? 'Boost your body en mind' gaat verder dan alleen yoga.

In 10 weken ga je naast yoga aan de slag met jouw mind. Zorgen dat je meer rust in je hoofd krijgt, meer kunt genieten en meer regie krijgt over je dagelijks leven.

Vertel me meer