— SPACER —

Online Yoga

— SPACER —

gestart vanuit een missie…

— SPACER —

Mensen in hun kracht laten komen, te motiveren, inspireren en begeleiden zodat ze meer kunnen genieten, zelfverzekerd in het leven staan en eruit halen wat ze eruit willen halen…

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”21″ font_font=”Raleway” font_style=”normal”]Ooit dacht ik dat dingen altijd lastig en moeilijk moesten gaan. Dingen moeten toch ook moeilijk zijn, want dan heb je het idee dat je er moeite voor hebt moeten doen? NEE!

Had ik dat maar eerder geweten…dat zou me heel wat bespaard hebben…
Ik liet me leiden door de waan van de dag. Wilde van alles bereiken, maar stond niet stil bij wat energie gaf en wat energie kostte. Mijn hoofd bleef maar malen en piekeren en mijn energie was ver te zoeken. De balans was helemaal weg…

Toch heeft deze levensles mij iets moois gegeven, namelijk mijn passie en mijn doel…[/text_block]

— SPACER —

Want hoe mooi is het wanneer je zelfvertrouwen, openheid en positiviteit kunt bieden? Mensen kunt helpen meer te genieten. Zich zowel fysiek als mentaal sterker voelen en balans hebben in hun leven…

— SPACER —

Daarom Online Yoga…

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”21″ font_font=”Raleway” font_style=”normal”]Want yoga is meer dan wat houdingen uitvoeren op een mat… En Online Yoga biedt dat…
Praktische ondersteuning om te werken aan een krachtige en blijvende verandering in je leven.[/text_block]
— SPACER —

4Balance Online Yoga

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”21″ font_font=”Raleway” font_style=”normal”]Yoga zelf heeft ontzettend mooie elementen in zich waar je ontzettend veel profijt van kunt hebben. Een voorbeeld hiervan is: ‘Je hebt gedachten, maar je bént je gedachten NIET.’ Door je niet meer te identificeren met je gedachten ontstaat er ruimte voor iets anders.[/text_block]
— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”21″ font_font=”Raleway” font_style=”normal”]Wanneer je meer te weten komt over wat er in je hoofd gebeurt, wat je doet dat niet voor je werkt en wat je kunt doen zodat het wél voor je werkt, neem je weer de regie in handen.
Dat is je mooiste cadeau: niet alleen voor jezelf… ook voor je omgeving![/text_block]
— SPACER —

Ben jij toe aan verandering? Meer rust en ontspanning, minder stress en druk, maar vooral meer positiviteit, energie en blijdschap?
Mijn doel is om jou hierbij te helpen….

Wie ben ik?

— SPACER —

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”21″]Ik ben Sandra Witteman, yogadocent, trainer, coach & begeleider, innovator, entrepreneur en inspirator.

Mijn gebied van excellentie is mensen inspireren, te motiveren en inzicht te geven om de transitie te maken naar een uitdagend en gelukkiger leven.

Eén van mijn kwaliteiten is het overbrengen van kennis en geven van inzichten op een directe en heldere manier. Ik doe dit dagelijks in de lessen en trainingen die ik geef.[/text_block]

— SPACER —

4Balance Online Yoga

[text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”21″ top_margin=”-10″]Voor mij is eerlijkheid en oprechtheid de basis om dit over te brengen. Ik ben enthousiast, betrokken en positief, heb passie voor wat ik doe en daag mensen uit om hun eigen gewenste ontwikkeling door te maken. Dit doe ik door inzichten te geven, ondersteuning te bieden, te motiveren en inspireren… En dit alles doe ik met enthousiasme en vanuit positiviteit.[/text_block]
— SPACER —

‘Life isn’t about finding something wonderful, it’s about creating it.’

Leef je droom en doelen, doe wat je geweldig vindt en geniet ervan!

In mijn drukke en ondernemende leven heb ik yoga geïntegreerd om in balans te blijven. Yoga is een onderdeel van mijn leven geworden. Dit zorgt voor mijn ontspanning, mijn lichamelijke gesteldheid en mentale rust.

— SPACER —

Wil jij ontdekken wat Online Yoga voor jou kan doen?
Vraag dan nu de GRATIS proefles aan en ervaar Online Yoga.

— SPACER —

[op_popup popup_width=”700″ popup_open_effect=”fade” popup_close_effect=”fade” popup_open_speed=”normal” popup_close_speed=”normal” popup_border_color=”#ffffff” popup_border_size=”15″ popup_padding_top=”20″ popup_padding_bottom=”20″ popup_padding_left=”30″ popup_padding_right=”30″ pop_trigger_dontshow=”0″ pop_trigger_time=”0″ pop_exit_intent=”N” pop_dont_show_on_tablet=”N” pop_dont_show_on_mobile=”N” popup_id=”op_popup_id_1444933552946″]

Ja, ik wil het ervaren…

[op_liveeditor_element data-style=””]

50%


[/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_element data-style=””]

— SPACER —

[/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_element data-style=””]

Meld je aan voor tips en inspiratie van Online Yoga en ontvang direct de GRATIS proefles.

[/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_element data-style=””]

— SPACER —

[/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_element data-style=””]

[/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_element data-style=””]

— SPACER —

[/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_element data-style=””][text_block style=”style_1.png” align=”left” font_size=”13″]privacy Met mijn aanvraag geef ik toestemming aan Online Yoga om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.[/text_block][/op_liveeditor_element]

[op_liveeditor_elements][/op_liveeditor_elements][/op_popup]