Medium lessen

De lessen omvatten wat intensievere houdingen die je kracht, flexibiliteit en mentale rust snel verhogen. Met enige sportachtergrond, kunnen deze lessen al uitgevoerd worden.

Niveaus

online yogalessen

Aangepaste yoga

Beginner

Medium

Gevorderd

Expert

Dynamische yoga

Niveau Medium

Activatie en energie

De oefeningen in deze les hebben een activerende en energieke werking. De openingen en draaiingen zorgen voor een soepelere wervelkolom wat helpt tegen stijfheid van de midden- en bovenrug. Deze les maakt je lekker los.

Soepelheid

Stabiliteit en beweeglijkheid in de heupen is essentieel  voor het bovenlichaam, hier gaan we mee aan de slag. Gebruik ontspanning door te focussen op de ademhaling waardoor je nieuwe grenzen van beweeglijkheid bereikt.  

Conditie & kracht

De les is gericht op het verlengen van de spieren in je lichaam, het vergroten van het uithoudingsvermogen en opbouwen van kracht. Zowel spierkracht als innerlijke kracht wordt meer ontwikkeld wat zorgt voor een vitaal gevoel.

De buik- en rugspieren special

De spieren in het bovenlichaam worden in deze les flink aangesproken. Deze les richt zich op je buik-, rug- en schuine buikspieren voor een slankere taille en verbeterde houding.

Kracht & uithoudingsvermogen

De diverse houdingen in deze les zorgen voor krachtopbouw en vergroten het uithoudingsvermogen. Je gehele lichaam wordt geactiveerd waardoor er energie vrijkomt.

Balans in jezelf

Een rustige les welke zorgt voor stroming en meer energie in je lichaam. De strekkende en verlengende oefeningen versterken de ruggengraat en zorgen voor meer balans en flexibiliteit. 

Even voor jezelf…

Neem tijd voor jezelf en laat alle spanning los. De houdingen zorgen ervoor dat je de aandacht op jezelf kunt richten en alles los kunt laten. Gun jezelf dit; dit verdien je.  

Strek en verleng

Versterken en verlengen, dat is wat de houdingen in deze les doen. Het verstevigd je algehele lichaam en zorgt voor een heerlijk gevoel.  

Balans en flexibiliteit

In deze les verdiep je de ademhaling, vergroot je het uithoudingsvermogen en onderzoek je de grenzen van je balans en flexibiliteit.  

Evenwicht en stabiliteit

Een ontspannen focus zorgt deze les voor stabiliteit, evenwicht en het openen van het gebied rondom de heupen.  Door ontspanning van bil- en bekkenspieren komt je lichaam in een meer natuurlijke houding, wat helpt tegen lage rugpijn.

De grote schoonmaak

De oefeningen in deze les zuiveren je lichaam met twists en andere houdingen die je organen ‘uitwringen’ en zo afvalstoffen afvoeren. De staande houdingen en vooroverbuigingen zorgen voor een optimale verbranding.  

Ademhaling & energie

Deze les omvat verschillende ademhalingsoefeningen, die naast een reinigend effect ook zorgen voor meer zuurstof door het gehele lichaam. Dit gecombineerd met krachtige houdingen, zorgt voor ruimte, kracht en meer energie.  

Blijf gezond en energiek

Het hele lichaam wordt in deze les aangesproken. Door de houdingen wordt je lichaam geactiveerd, gerekt, versterkt en tegelijkertijd losser gemaakt. Het gaat weer stromen en geeft een energiek gevoel.

Afvallen met yoga

Deze inspannende houdingen vormen een intensieve serie om af te vallen. Strekkingen, draaiingen en krachtige houdingen zorgen ervoor dat je het er warm van krijgt.  

Weldaad voor je organen

Soepel, reinigend en activerend is dé omschrijving voor deze les. De buik en de organen worden gestimuleerd en geactiveerd.

Strekken en versterken

Gedurende deze les wordt je lichaam losgemaakt. Het strekken, versterken en opwekken van kracht zorgt voor innerlijke balans.  

NIEUW!!! Innerlijke kracht

Door met aandacht te bewegen en te ademen vind je met deze rustige les je eigen kracht, ruimte en ontspanning wat helpt bij rust in je hoofd.  

Wil jij ook deze Online Yogalessen doen?

Start dan nú met Online Yoga.

Ik wil toegangSub TextAl lid? Log in.Sub TextFooterHomeContactYoga voor bedrijvenOver Online YogaPrivacy PolicyDisclaimer

Volg ons op social media:

KvK nummer: 56062176
BTW-nummer: NL002059155B13

Algemene voorwaarden

Copyright 2020 – Online Yoga