fbpx

Gevorderd niveau

In deze meer inspannende lessen worden houdingen langer aangehouden en gevarieerd met wat complexere houdingen.

Gevorderd Niveau

Ademhaling & ruimte

De houdingen in deze les zijn gericht op flexibiliteit, focus, reiniging, ruimte en rust. Een uitbreiding op voorgaande lessen waarbij je lichaam krachtiger en soepeler wordt.  

Speciaal voor de rug

Deze yogaoefeningen kunnen goed helpen bij allerlei vormen van rugklachten. Deze les vergroot de flexibiliteit en helpt het uithoudingsvermogen en de kracht van de spieren te vergroten.  

Openen van de heupen

Deze les is gericht op de onderrug en het openen van de heupen en bekken. Tegelijkertijd is het centrale woord 'overgave', overgave voor ontspanning gedurende deze les.  

Kracht in je lichaam

Krachtige houdingen die een beroep doen op je (been)spieren, uithoudingsvermogen en zorgen voor een krachtig gevoel in je gehele lichaam.  

Reinigen

Deze reinigende les activeert het gehele lichaam. Het geeft energie en helpt het lichaam om alle afvalstoffen los te laten om weer optimaal te functioneren.  

Verdiepende draai- & buigingen

Deze reeks houdingen strekken en verdiepen de schouders, buik, rug en benen. Een leuke, uitdagende en bevredigende les!  

Voel je fit & energiek

Deze les kenmerkt zich door vanuit balans, stabiliteit en kracht de ontspanning op te zoeken. De spieren en het uithoudingsvermogen worden aangesproken. Het maakt je fitter, meer ontspannen en tegelijkertijd energieker.

Voor het bovenlichaam

In deze les zitten allemaal oefeningen die de rug, heupen en schouders leniger maakt en de rug versterkt. De buik- en beenspieren mogen ook aan het werk. Kortom: een les die je energieker en krachtiger maakt.  

Innerlijk evenwicht

De oefeningen ondersteunen in het behouden en herstellen van je innerlijke evenwicht. Het lichaam wordt in balans gebracht. Er ontstaat een focus op jezelf waarbij je alles los kan laten en na de les afsluit met een voldaan en tevreden gevoel.  

Dé les voor je schouders

Dé les voor je schouders, bovenrug en armen. De oefeningen verbeteren je houding door de versterking van de spieren in de bovenrug. Daarnaast maken ze de schouders en nek soepel en zorg het voor ontspanning.

Wennen en verdiepen

Wanneer je niet eerder aan yoga hebt gedaan, kunnen de lessen in het begin erg inspannend zijn omdat alles nieuw is. Door herhaling leer je de yogahoudingen en je lichaam kennen. Ben je meer ervaren, dan kun je de houdingen in deze les verdiepen.  

Je lichaam in vorm

Met de oefeningen in deze slankmakende les breng je je lichaam in vorm. De draaiingen van de romp hebben een reinigend effect en de spierversterkende oefeningen hebben een gunstig effect  op je taille.  

In het moment

Een aaneenschakeling van een reeks staande, zittende en liggende houdingen waarbij alle delen van het lichaam aangesproken worden.  

Rekken, strekken & versterken

De houdingen zijn gericht op het rekken en sterker worden van het lichaam.  Het verstevigt je rug en wervelkolom en zorgt voor energie en kracht.  

All about flexibility...

De verschillende yogahoudingen vergroten kracht en flexibiliteit. Staande houdingen worden gevolgd door heupopeners, achteroverbuigingen en ontspanning.  

Yoga voor het slapen gaan

Deze combinatie van rustige bewegingen met ontspannen houdingen om je lichaam te kalmeren zorgt voor een heerlijke ontspanning.  

Weldaad voor de rug

Deze les maakt je bewust van hoe goed yoga voor je rug is. De diverse houdingen en bewegingen maken gebruik van- en zorgen voor flexibiliteit in de rug. Enjoy!  

Open jezelf en ervaar...

Dit is een gevarieerde en krachtige les! In deze les zitten, naast meerdere vooroverbuigingen, houdingen die openen, ruimte geven en zorgen voor kracht.  

Je lichaam in evenwicht

Deze combinatie van inspanning en ontspanning is bijzonder prettig voor het lichaam. Rustige en activerende oefeningen wisselen elkaar af. Een evenwichtige les, prettig voor elk moment.  

Ervaar de flow...

Voel dat je er bent, voel dat je leeft! De les vraagt kracht, inspanning en omhelst verschillende soorten buigingen. Deze flow van oefeningen zorgt ervoor dat je bewust in het 'nu' bent. 

Dé onderrug, bekken & heupen special

Een veelvoorkomend probleem gebied voor velen is het gebied rondom de heupen. Deze les is uitstekend voor mensen met pijn in de onderrug, spanning of instabiliteit in bekken of heupen.

Wil jij ook deze Online Yogalessen doen?

Start dan nú met Online Yoga.

Volg ons op social media:

KvK nummer: 08164250
BTW-nummer: NL001647112B90

Copyright 2021 - Online Yoga

online yogalessen

Wil jij ook deze Online Yogalessen doen?

Start dan nú met Online Yoga.

Close