Niveau Expert

In deze intensieve lessen zal je met evenwicht, stabiliteit, kracht en flexibiliteit alle houdingen kunnen aannemen.

Niveaus

online yogalessen

Aangepaste yoga

Beginner

Medium

Gevorderd

Expert

Dynamische yoga

Niveau Expert

Reiniging van het lichaam

Deze les omvat reinigende oefeningen die ervoor zorgen dat het lichaam ‘schoongemaakt’ wordt. Deze serie kan regelmatig herhaald worden omdat het effect zo fijn is!  

Soepel rond de nek

Een les vol oefeningen voor je bovenrug en schouders. De spieren rondom de nek en schouders worden soepel. Daarnaast ondersteunen de oefeningen je om een juiste houding aan te (leren) nemen.  

Van top tot teen…

Deze les omvat een variëteit aan oefeningen die het gehele lichaam stimuleren. Van intensieve inspannings-oefeningen tot houdingen waarbij stabiliteit, balans en flexibiliteit voor uitdaging zorgen.

Train je buikspieren

Na een warming-up volgen er intensive houdingen die een positief effect hebben op je houding. Je creëert meer stabiliteit door het verstevigen van de spieren in de romp, in combinatie met het aannemen en versterken van de juiste lichaamshouding.  

Dynamisch & inspannend

Een dynamische, inspannende les die geweldig voor het lichaam werkt. De diversiteit aan houdingen richt zich op het opbouwen van kracht, uithoudings-vermogen, flexibiliteit en het verbeteren van de ademhaling.

Krachtcentrum: buik & rug

De rug en de buik zijn een eenheid; de romp. Gedurende de les worden de spieren in de gehele romp verstevigd wat een positief effect heeft op de wervelkolom en je houding. Kom maar op met die buikspieren!  

Je rug; daar draait het om

Deze les omvat een aaneenschakeling van een reeks liggende houdingen gericht op het flexibel maken en versterken van de ruggengraat.  

Weldaad voor de buik

Naast verschillende, versterkende yogahoudingen voor de buikspieren omvat deze les ademhalingsoefeningen die een weldaad zijn voor je ademhalingsorganen.  

Pittig & dynamisch

Deze les omvat meerdere intensieve oefeningen die, wanneer met beheersing uitgevoerd, een reinigend en versterkend effect hebben.  

Na inspanning complete rust

Intensief en toch ontspannend. Deze les maakt je krachtiger, het geeft je rust en creëert ruimte.  

Reiniging & sereniteit

In deze les komen bekende en intensieve yogahoudingen samen die zorgen voor sereniteit en reiniging van het lichaam.  

Ervaar en neem gewaar…

Onderzoek je eigen mogelijkheden en grenzen. Deze les omvat een diversiteit aan oefeningen voor de meer ervaren yogi.

Wil jij ook deze Online Yogalessen doen?

Start dan nú met Online Yoga.

Ik wil toegangSub TextAl lid? Log in.Sub TextFooterHomeContactYoga voor bedrijvenOver Online YogaPrivacy PolicyDisclaimer

Volg ons op social media:

KvK nummer: 56062176
BTW-nummer: NL002059155B13

Algemene voorwaarden

Copyright 2020 – Online Yoga