Dynamische yoga

In een dynamische yogales worden diverse yogahoudingen achter elkaar op een vloeiende manier uitgevoerd. Iedere houding een voorbereiding is op de volgende. De houdingen zijn vloeiend aan elkaar verbonden door een combinatie van adem en beweging. Omdat er geen pauzes zijn tussen de houdingen, ontstaat er een soort ‘flow’.

Niveaus

online yogalessen

Aangepaste yoga

Beginner

Medium

Gevorderd

Expert

Dynamische yoga

Gevorderd Niveau

Dynamische yogales 1

Dit is een zeer dynamische en uitdagende, energieke les. Het lichaam wordt snel leniger en krachtiger, het verbetert je lichaamshouding en je krijgt meer energie. Korte, verkrampte spieren worden langer en door de ademhaling maak je ruimte in het lichaam. Het is een weldaad voor je lichaam en je geest!  

Dynamische yogales 2

Deze dynamische yogales omvat diverse houdingen. Van omgekeerde houdingen, zijwaartse buigingen tot draaiingen en strekkingen. Het is een rustige, ontspannen flow die ondanks dat veel inspanning vraagt van spieren in het gehele lichaam. Inspanning en ontspanning mooi gecombineerd.  

Wil jij ook deze Online Yogalessen doen?

Start dan nĂș met Online Yoga.

Ik wil toegangSub TextAl lid? Log in.Sub TextFooterHomeContactYoga voor bedrijvenOver Online YogaPrivacy PolicyDisclaimer

Volg ons op social media:

KvK nummer: 56062176
BTW-nummer: NL002059155B13

Algemene voorwaarden

Copyright 2020 – Online Yoga