Beginnersniveau

Op een ontspannen manier leer je de basis kennen van de houdingen, die voor iedereen op een eigen niveau aan te nemen zijn.

Niveaus

online yogalessen

Aangepaste yoga

Beginner

Medium

Gevorderd

Expert

Dynamische yoga

Het allereerste begin

Deze les start met oefeningen die comfortabel zijn. Deze houdingen zijn ideaal om het lichaam in beweging te brengen en soepelheid te creëren.

Stressreductie

Deze yoga houdingen spannen en ontspannen systematisch de spieren in het lichaam wat leidt tot ontspanning en afname van eventuele stress.

Flexibiliteit & kracht

Flexibiliteit in combinatie met het verstevigen van het lichaam. Gedurende deze les doe je meerdere houdingen waardoor je lichaam krachtiger wordt.

Alles voor je ruggengraat

Alle mogelijke bewegingen van de ruggengraat komen voor in deze les, wat zorgt voor flexibiliteit en meer mobiliteit in je gehele lichaam. Je maakt fysiek ruimte en dat geeft ook rust in je hoofd.

Verbeterde lichaamshouding

Spierkracht en flexibiliteit worden in deze les verbeterd. De wervelkolom wordt soepeler en sterker, de lichaamshouding verbeterd en zo ook het lichaamsbewustzijn en de bewegingstechniek.

Van alles wat…

In deze les komen allerlei houdingen aan bod. Van staand naar zittend, van strekkingen tot balanshoudingen. Alles in je lichaam wordt op een zachte, activerende manier aangeraakt.

Rek, strek en relax…

In deze les worden actievere houdingen afgewisseld met houdingen die ontspanning en flexibiliteit brengen.Balans in de les en balans in jezelf…

Inspanning door relaxatie

Inspanning door relaxatie. Het rekken en versterken van het lichaam wordt in deze les rustig en gecontroleerd uitgevoerd. Bewust en met aandacht.

Loslaten

Deze houdingen in deze les richten zich op het loslaten van fysieke en emotionele spanningen in het lichaam en het losmaken van de gewrichten en spieren.

Inspanning door ontspanning

Inspanning door ontspanning. De versterkende houdingen in deze les zorgen voor balans. Dit gecombineerd met de draaiende en hierdoor reinigende houdingen verdiept de uiteindelijke ontspanning.

De ontspannen variatie

Het is goed om yoga op te bouwen, je lichaam soepeler en losser te maken en gewend te laten geraken aan de houdingen. Deze les vat dit mooi samen. Zelfs voor de ervaren yogabeoefenaar brengt deze les voldoening.

NIEUW!!! Inspiratie

De houdingen die in elkaar overvloeien maken van deze les een inspirerende flow. Kracht, opening, energie, ademhaling en ruimte zijn elementen die aan bod komen. Een heerlijke positieve les om van te genieten.  

Wil jij ook deze Online Yogalessen doen?

Start dan nú met Online Yoga.

Ik wil toegangSub TextAl lid? Log in.Sub TextFooterHomeContactYoga voor bedrijvenOver Online YogaPrivacy PolicyDisclaimer

Volg ons op social media:

KvK nummer: 56062176
BTW-nummer: NL002059155B13

Algemene voorwaarden

Copyright 2020 – Online Yoga