Aangepaste yoga

Aangepaste yoga is bedoeld voor mensen die rustiger aan willen doen. Bijvoorbeeld vanwege de leeftijd, een aandoening of omdat ze herstellende zijn van een blessure.De houdingen in deze lessen sluiten hier dan ook volledig bij aan.

Niveaus

online yogalessen

Aangepaste yoga

Beginner

Medium

Gevorderd

Expert

Dynamische yoga

Versterken van het lichaam

Deze rustige oefeningen versterken het gehele lichaam. In de bewegingen kun je je richten op wat het doet voor jouw lichaam. Deze les geeft energie en ruimte en zorgt voor een krachtig gevoel.

In beweging

Zet je lichaam in beweging met deze heerlijke les. Een welkome afwisseling van diverse houdingen die je lichaam lekker los maken en verlengen; garantie voor een lekker gevoel na deze les.  

Vanuit je hart

Leven vanuit je hart… in plaats vanuit het denken. De houdingen in deze les openen de borstkas, het geeft ruimte en recht meteen de rug voor een krachtig en open gevoel.  Het gaat stromen…

Ruimte in de rug

De diverse bewegingen van de rug maken deze soepel en flexibel. Hoe lekker is het om de rug te strekken, te draaien en te versterken… Het creëert ruimte in het lichaam en in jezelf.  

Bewust in beweging

Deze les neemt je mee naar ontspanning en overgave. Bewust zijn van de ervaringen van je lichaam in combinatie met ademhaling om doorgang te geven aan de rust die het biedt.  

Beide kanten in balans

Yin en Yang, licht en donker, actief en passief… Beide kanten zijn nodig om in balans te blijven. Twee kanten maakt het geheel waar vanuit je sterk en krachtig in het leven staat.  

Adem en reinig

Ademhaling is hét element van deze les. Diverse ademhalingsoefeningen worden afgewisseld met verlengende en versterkende houdingen. Een afwisseling die zorgt voor energie en een ontspanning.

Verruim en verrijk

Krijg meer ruimte door deze activerende en versterkende houdingen in deze les. Het vergoot je balans, je kracht en verbeterd je lichaamshouding. Spanning in de nek en schouders verdwijnt.

Terug naar de basis

De grondhoudingen vragen om inspanning en zorgen tegelijkertijd voor verlenging en ruimte. Door met aandacht de houdingen uit te voeren brengt deze ontspannen les je terug naar je ademhaling, terug naar jezelf.

Beide benen op de grond

De houdingen zorgen voor verbinding tussen de voeten en de wervelkolom. Het versterkt de basis van stabiliteit en connectie.  

Wil jij ook deze Online Yogalessen doen?

Start dan nú met Online Yoga.

Ik wil toegangSub TextAl lid? Log in.Sub TextFooterHomeContactYoga voor bedrijvenOver Online YogaPrivacy PolicyDisclaimer

Volg ons op social media:

KvK nummer: 56062176
BTW-nummer: NL002059155B13

Algemene voorwaarden

Copyright 2020 – Online Yoga