Voordat ik startte met yoga had ik er een beeld bij. Het leek me te lenig, te lastig en te zweverig…
Toch kwam die kennismaking met yoga. Het was in de tijd van mijn burn-out. Ik wilde weer in beweging komen, iets gaan doen en open staan voor het onbekende.

Het begin

Het begon wat onwennig, hoewel het wel meteen goed voelde. Gelukkig was er direct een klik, ook met de docente. Ergens middenin en aan het einde van de les lag ik huilend op mijn mat, maar hopend dat niemand het doorhad. De oefeningen, in combinatie met de muziek en de ontspanning die het teweeg bracht…ik kon even kort loslaten.

Ik heb mijn yogareis doorgezet en ontdekte dat het meer was dat alleen maar de yogahoudingen op mijn mat. Naast de ontspanning kreeg ik meer rust in mijn hoofd. Op de mat stond die even ‘uit’. Even geen gedachten en stress.

Het heeft me gestimuleerd om meer te gaan leren en trainen over mindset, lekker in je vel zitten en de wereld door een andere bril te bekijken.
Hiervoor werkte ik als manager. Had een eigen locatie en bijna 30 medewerkers onder me. In mijn toenmalige werk was ik alleen maar bezig met het anticiperen op problemen.
De focus lag daar, op die problemen, en zeker niet op kansen….

[images style=”1″ image=”https%3A%2F%2Fonlineyoga.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F07%2FWhere-focus-goes-energy-flows.jpg” width=”510″ align=”center” top_margin=”0″ full_width=”Y”]

De verandering

Nu heb ik ruimte in mijn leven. Rust en balans wat zorgt voor energie. Ik ben blij, maak mijn eigen keuzes en sta stil bij wie ik ben en wil zijn. Dit geef ik ook altijd mee in de trainingen die ik aan mensen geef. Leef je leven vanuit passie, doe wat je wilt…dan levert het energie op in plaats van dat het energie kost…

Yoga is mooi onderdeel hierin. De lessen hebben me rust in mijn hoofd gegeven. Tijdens de les ben ik gefocust op mijn ademhaling, de houdingen en wat dit doet voor mijn lichaam. Na de les ervaar ik dit als een cadeau wat ik mezelf heb gegeven.

Razende gedachtes…verleden tijd…
Je laten leiden door het leven…no way!

Ik sta in mijn kracht, vol energie, accepterend wat zich voordoet en dit alles als een kans aangrijpen…

En vandaar Online Yoga… Om naast mijn trainingen nóg meer mensen dit cadeau te kunnen geven…
Weg stress, weg drukte, weg doelloos leven… In je kracht, zelf in je energie en genieten!

Die kennismaking met yoga was zo gek nog niet…

Wil jij het ook anders?

Loopt jouw hoofd ook over en sta je ook op een punt waarbij je het anders wilt en wil je weten over wat ik vanuit Online Yoga voor jou kan betekenen?
Mail me dan: sandra@onlineyoga.nl.

Warme groet,
Sandra

[divider style=”10″]

Wil jij ook meer ontspanning en rust gaan ervaren?

Al vanaf € 9,75 per maand heb je, waar en wanneer je maar wilt, onbeperkt toegang tot alle lessen van Online Yoga.

[button_1 text=”Ik%20neem%20een%20abonnement%20%3E” text_size=”30″ text_color=”#ffffff” text_letter_spacing=”0″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”26″ styling_height=”18″ styling_border_color=”#000000″ styling_border_size=”0″ styling_border_radius=”6″ styling_border_opacity=”100″ styling_shine=”Y” styling_gradient_start_color=”#f69028″ styling_gradient_end_color=”#ffa035#f69028″ drop_shadow_panel=”Y” drop_shadow_vertical=”1″ drop_shadow_horizontal=”0″ drop_shadow_blur=”1″ drop_shadow_spread=”0″ drop_shadow_color=”#000000″ drop_shadow_opacity=”50″ inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://onlineyoga.nl/abonnementen/#le_body_row_23″/]

Leave a Reply

Your email address will not be published.