Nu 20% korting op het maandabonnement

Dit actietarief geldt voor de gehele abonnementsperiode.

*Elk termijn gemakkelijk opzegbaar dus je zit nergens aan vast.  

Close

Nu 25% korting op het kwartaalabonnement

Dit actietarief geldt voor de gehele abonnementsperiode.

*Elk termijn gemakkelijk opzegbaar dus je zit nergens aan vast.

Close

Nu 30% korting op het jaardabonnement

Dit actietarief geldt voor de gehele abonnementsperiode.

*Elk termijn gemakkelijk opzegbaar dus je zit nergens aan vast.

Close
60%

Vul onderstaande gegevens in en je krijgt meteen toegang tot de les 'Vanuit je hart'.

Met mijn aanvraag geef ik toestemming aan Online Yoga om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.  

Close
Internationale Yogadag

Internationale Yogadag

Speciaal voor jou GRATIS toegang tot de Online Yogales.

'Vanuit je hart'

21 juni is door de Verenigde Naties officieel uitgeroepen tot Internationale Yogadag. Over heel de wereld worden yogalessen geïnitieerd, om samen bij te dragen aan een mooiere wereld.

Online Yoga biedt vandaag GRATIS toegang tot de les 'Vanuit je hart'. Een toepasselijke les die voor iedereen uit te voeren is.

"Leven vanuit je hart…in plaats vanuit het denken. Liefde, verbondenheid, medeleven; allemaal kwaliteiten vanuit het hart. De houdingen in deze les openen de borstkas, het geeft ruimte en recht meteen de rug voor een krachtig gevoel."

Geniet ervan.

"Ik vind het hele fijne oefeningen. Het is makkelijk te volgen. En het werkt."

- Miranda  

8 jaar

Ervaren yogadocent

1475+

Yogalessen gegeven

2850+

Downloads proefles

275+

Trainingen gegeven

Yoga heeft de kracht om de ervaring op de mat mee te nemen in het dagelijks leven. Hierdoor heb ik al vele mensen blijer, rustiger, meer ontspannen en gelukkiger zien worden.

Tijdens deze Internationale Yogadag sta ik daar nog eens extra bij stil...
Doe jij mee?

- Sandra Witteman, Online Yoga

Online Yoga doet mee. Jij ook?

dbfdshfgshgeiewg

"Yoga is een goede start van de dag, het geeft me rust in mijn lijf en het maakt niet uit of je lenig bent of niet; het lukt toch! En dat is geweldig. Bovendien heeft Sandra een heel fijne stem, een hele mooie combinatie met de lessen die ze geeft, waardoor je uiteindelijk heel ontspannen bent. Ze is gewoon goed in wat ze doet."

Jennifer van Balkom"Het is echt heerlijk om thuis op zo'n fijne manier yoga te kunnen doen. Ik doe vaak een korte les even tussendoor. Even opladen en tot rust komen. Dit werkt heel goed voor mij."

Jacqueline Oude Engberink"Ik vind Online Yoga echt heel fijn. Het heeft me een stukje rust gebracht en het besef dat je ook in het dagelijks leven na een inspanning weer even mag ontspannen. Dat had ik nodig. Sandra heeft een prettige stem en legt alle oefeningen rustig en begrijpelijk uit. Ook zonder beeld kon ik de oefeningen makkelijk volgen."

Corien Uffen


Ben jij ook toe aan ontspanning? Een moment van rust voor jezelf? En ben je klaar met de spanning en lichamelijke ongemakken?  

Doe nu mee met deze GRATIS les.  

Copyright 2020 - Online Yoga