Ja echt…het is niet handig. Sinds een week ben ik echt onthand…

Vandaag een week geleden heb ik een ongeluk gehad met mijn fiets. Mijn rem blokkeerde en hierdoor heb ik een flinke val gemaakt. Opgevangen door mijn ellebogen waardoor ik er twee gecompliceerde breuken aan over heb gehouden.

Vervelend…dat is het zeker. Maar tegelijkertijd heeft het me ook heel veel gegeven. Het laat me zien wat yoga mij allemaal heeft gegeven. En dat is heel waardevol kan ik je zeggen…

Precies deze dag een week geleden had ik een vraag geplaatst op mijn Social media platform: “Wanneer ben jij helemaal ontspannen?”

Nog voordat de hele val was gebeurd. Het stond nog helemaal los van elkaar. Toch is het afgelopen week helemaal in elkaar verweven. Want terwijl ik op mijn operatie lag te wachten kreeg ik reacties binnen. Reacties die ik niet had verwacht… Misschien wel, omdat zoals nu blijkt, het voor mij geïntegreerd is in mijn leven.

Ik las meerdere reacties die zeiden: nooit…

Het raakte me…

Ik lag in dat ziekenhuisbed ontspannen, af en toe grappen te maken en ik kon accepteren wat er was gebeurd. Benadrukt door de woorden van mijn schoonzus die zei: “Zo blij dat je hoofd helemaal oké is.” En dat ben ik zeker. Dankbaar en blij dat dit zo is. Want het werken met mensen met hersenletsel heeft me toen laten zien hoe het óók kan zijn…

Dus liggend in dat bed…ondanks dat ik wist dat de komende tijd een flinke uitdaging zou worden (en ook is overigens 😉) was ik dankbaar en blij dat het ‘meeviel’.
Ontspannen kon ik de operatie afwachten en ging er steeds door mijn gedachten…wat naar dat dat niet voor iedereen zo kan.

En dat voel ik dus van binnen. Wat ik heb geleerd en gelukkig ook vele anderen al heb mee mogen geven…maar waar heel veel mensen dat nog niet mogen/ kunnen ervaren… En dat gun ik iedereen zo.

Is dat van de één op de andere dag gekomen?
Nee zeker niet…
Is het zo moeilijk en ingewikkeld als het voor mensen lijkt?
Nee zeker niet…
Het vraagt wel doorzettingsvermogen en inzet, op momenten kiezen voor jezelf. Gewoon omdat je dat verdient.

Want ondanks mijn positiviteit heb ik ook af en toe wel pittige momenten. Pijn, opgezwollen armen aan het einde van de dag…en echt nog wel meer ongemakken omdat twee geopereerde ellebogen je best beperken… Denk aan de grote dingen als werken, huishouden, maar ook specifieker als niet zelf kunnen koken, eten, jezelf verzorgen…

Ik kan er goed mee omgaan, uitdagend blijft het wel…

En zo is het leven. Het laat je zien wat je wilt zien. En ik zie gelukkig de mooie dingen die ik heb. Een liefdevolle partner, een prachtig gezin met twee onwijze mooie dochters, lieve mensen om me heen die voor me klaarstaan. En voel nog sterker mijn missie om mensen dit ook te laten ervaren. En nee…ik gun je zeker géén twee gebroken ellebogen 😉…

Maar als het voor mij, afwisselend zittend en liggend op de bank of in bed, mogelijk is om ondanks alles wat ik niet kan toch bezig te zijn met wat ik wél kan…dan kan jij dat ook!

Ik gun jou wat mijn yoga biedt…

Ontspanning, minder stress, meer energie, meer positiviteit en vaker het gevoel van gelukkig zijn…

Ik gun jou die ontspanning.
Ik gun jou de weg naar ontspanning…

En daarom heb ik deze week een ACTIE.
Gebruik de kortingscode ELLEBOGEN bij het afsluiten van een maand of kwartaal abonnement en krijg 25% korting gedurende jouw abonnementsperiode.
Zodat jij ook momenten van ontspanning kan gaan ervaren…

En deze uit kunt breiden…
zodat je weer oplaadt, energie opdoet…
en net als ik beter om kunt gaan met tegenslagen in je leven.

The most important thing is to enjoy your life, to be happy, it’s all that matters.

Do what you need to do and enjoy life as it happens.

Life is fun. Do something different.

Tot de volgende keer!

Warme groet,
Sandra

PS. Ik kan ook erg uitkijken naar lieve en leuke berichten. Dus mocht je nog wat leuke en/of lieve woorden voor me over hebben vind ik het leuk om van je te horen op sandra@onlineyoga.nl

[divider style=”10″]

Wil jij ook deze houding gaan ervaren?

Al vanaf € 8,95 per maand heb je, waar en wanneer je maar wilt, onbeperkt toegang tot alle lessen van Online Yoga.

[button_1 text=”Neem%20een%20abonnement” text_size=”30″ text_color=”#ffffff” text_letter_spacing=”0″ subtext_panel=”N” text_shadow_panel=”N” styling_width=”26″ styling_height=”18″ styling_border_color=”#000000″ styling_border_size=”0″ styling_border_radius=”6″ styling_border_opacity=”100″ styling_shine=”Y” styling_gradient_start_color=”#f69028″ styling_gradient_end_color=”#ffa035#f69028″ drop_shadow_panel=”Y” drop_shadow_vertical=”1″ drop_shadow_horizontal=”0″ drop_shadow_blur=”1″ drop_shadow_spread=”0″ drop_shadow_color=”#000000″ drop_shadow_opacity=”50″ inset_shadow_panel=”N” align=”center” href=”https://onlineyoga.nl/abonnementen/#le_body_row_23″/]

Leave a Reply

Your email address will not be published.