Online Yoga

Gestart vanuit een missie…

Ontspannen, fit en energiek in 30 dagen

Kom in beweging, ervaar meer rust en wordt fit met 30 dagen Yoga.Ik help jou gedurende deze maand om vrolijker en meer ontspannen in het leven te staan.

Direct beginnenSub Text

Herkenbaar?

Misschien herken je wel het volgende:

Je dagen zijn zo druk en vol dat je jezelf regelmatig voorbij looptJe zou graag beter voor jezelf willen zorgenJe bent net even wat te vaak moe en hebt weinig energieFysiek zit je niet echt lekker in je velJe bent snel gespannen en gestresstJe hebt soms best wel last van lichamelijke kwaaltjesMentaal voel je je ook niet 100% lekkerJe hebt last van oude gewoontes en patronen en het lukt niet om deze te doorbreken

Tijd voor verandering…

Dit kan anders!

Online Yoga

gezondheid

Je krijgt meer energie,word flexibeler en fitter.

Online Yoga

ontspanning

Niet alleen in je lichaam, ook in je hoofd.

Online Yoga

balans

Minder stress, meerblijdschap en genieten. 

Online Yoga

KRACHT

Fysiek en mentaal meer kracht en stabiliteit. 

Kies voor jezelf en geef jezelf met 30 dagen Yoga een ‘reset’. Dagelijks ontvang je mijn beste tips, inspiratie en een bijpassende yogales. Met nog géén 30 minuten per dag ben jij in 30 dagen meer in balans, heb je meer energie en zit je weer lekker in je vel.

Direct beginnenSub Text

Over Online Yoga

Sandra geeft jouw de yogalessen die je nodig hebt…  

Sinds 2012 geef ik yogalessen en train ik mensen op het gebied van yoga, mindset en vitaliteit. Yoga heeft de kracht om de ervaring op de mat mee te nemen in het dagelijks leven. Hierdoor heb ik al vele mensen blijer, rustiger, meer ontspannen en gelukkiger zien worden.

Mijn missie is om mensen meer vanuit hun persoonlijke vrijheid te laten leven. Mensen meer laten genieten, ontspannen en in hun kracht te zetten. Met het platform van Online Yoga inspireer ik vrouwen èn mannen een alledaags, druk leven te combineren met Yoga en persoonlijke ontwikkeling. 

Zo gaat Online Yoga een heel stuk verder dan alleen yogalessen en houdingen. Daar is deze ’30 dagen yoga’ een voorbeeld van…

Bekijk de voordelen >Sub Text

3275

TEVREDEN KLANTEN

245+

ONLINE YOGALESSEN

8 jaar

ERVARING

1525+

LESSEN GEGEVEN

RECENSIES

Wat anderen zeggen over 30 dagen Yoga

dbfdshfgshgeiewg

“Ik ben druk van mezelf en zag mezelf niet rustig kunnen worden tijdens een les. Een vriendin was enthousiast en maakte me nieuwsgierig. Na een proefles ben ik 30 dagen Yoga gaan doen. Heerlijk.Lekkere lessen. Niet te lang, precies goed. Sandra legt het fijn en duidelijk uit. Nu is het een vast onderdeel van mijn week.” 

Jessica Peters

 “30 dagen yoga was een
uitdaging maar ik heb bijna alle lessen kunnen doen. Wat vooral fijn is is dat
je een ritme krijgt, hiervoor deed ik yoga alleen als ik tijd had…. nu maak
ik er tijd voor. Ook het niet hoeven kiezen welke les ga ik volgen, maar gewoon
de les van de dag doen vond ik heel prettig.”

Jeroen Klemann

“Ik vond de 30 dagen yoga
echt heel fijn. Het heeft me een stukje rust gebracht en het besef dat je ook
in het dagelijks leven na een inspanning weer even mag ontspannen. Dat had ik
nodig. Je hebt een prettige stem en legt alle oefeningen rustig en begrijpelijk
uit.”

Corien Uffen

30 dagen Yoga

In 30 dagen meer rust en ontspanning in je lichaam en hoofd. Stress neemt af, je zit lekkerder in je vel en krijgt meer energie.

Ik doe mee >Sub Text

VOORDELEN

Voordelen van 30 dagen Yoga

Positiviteit en energie

Yoga helpt je om eventuele negativiteit van je af te schudden en je weer energiek, blij en levendig te voelen. Je leert je grenzen op te merken, maar ook om dingen niet zo serieus te nemen. Yoga gaat namelijk ook om plezier hebben en te genieten.  

30 dagen Yoga30 dagen Yoga

Genieten

Hollen, rennen en doorgaan…dat is voor velen herkenbaar. 30 dagen Yoga laat je meer genieten. Niet alleen op de mat, maar ook daarbuiten geeft het inzichten en laat het je dingen doen die je leuk vindt en je positieve energie geven.  

Een moment voor jezelf

30 dagen yoga is volledig gericht op jou: elke dag een moment voor jezelf, waarbij vertragen, ontspannen en opladen sleutelwoorden zijn. Je zal merken dat je hierdoor fitter en flexibeler wordt, niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal.  

30 dagen yoga30 dagen yoga

De kracht van het nu

Yoga is meer dan het uitvoeren van houdingen. Het brengt je in het ‘nu’. Het is een proces waarin je jezelf leert om anders naar dingen te kijken en te ervaren. Door met aandacht in het nu te zijn, krijg je meer invloed op jezelf en jouw ervaringen.  

Inspiratie

Dagelijks krijg je inspiratie via de mail en de yogalessen om yoga zowel op de mat als in de praktijk te gaan ervaren en integreren in je dagelijks leven. Het brengt je in beweging, geeft je ruimte en zal jou inspireren om meer voor jezelf te kiezen.  

30 dagen Yoga30 dagen yoga

Lichaamsbewustzijn

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Door meer lichaamsbewustzijn te ontwikkelen en te stimuleren zal je effectiever om kunnen gaan met stressvolle situaties, het geeft zelfinzicht en vergroot het zelfvertrouwen.  

Innerlijke kracht

Wanneer je in balans bent, kan niemand je zomaar omgooien. Er kan niets gebeuren waardoor je omvalt. Het verbeteren van evenwicht, stabiliteit en coördinatie zorgt voor het in je eigen kracht staan. Dit leer je niet alleen op de mat, maar ook daarbuiten.  

30 dagen yoga30 dagen Yoga

In de flow

Een patroon van 30 dagen wordt nieuw gedrag. Deze 30 dagen yoga brengt je in een positieve flow van ervaringen die je nieuwe patronen aanleert en oude patronen doorbreekt. Kiezen voor jezelf, ontspannen en meer energie worden een gewoonte…  

Ontvang direct toegang tot deze complete 30 dagen Yoga!

Direct toegang >Sub Text

OVERZICHT

Alles op een rij…

Elke dag een inspirerende mail met praktisch advies, inspiratie en motivatieElke dag een yogales van ± 25 minutenYoga voor ieder niveau of je nu beginnend bent of gevorderd  Elke dag een stok achter de deur  De beste tips en adviezen, zowel voor in de yogales als voor je dagelijks leven  Je wordt een betere versie van jezelf  Je krijgt meer energie  Je leert (onbewuste) denk- en gedragspatronen herkennen en doorbreken  

EERDERE ERVARINGEN

Zij gingen je voor…

Great

“Sandra heeft me meegenomen op een yogareis. En door deze lessen is mijn passie voor yoga weer helemaal aangewakkerd. De yogahoudingen zijn niet altijd even makkelijk, maar wel effectief. Na een yogales voelde ik me als herboren; energiek en rustig. Een super methode om je dag mee te beginnen.”  

Petra B.

OptimizePress

Stunning

“Ik liep harder dan ik eigenlijk kon. Maar waar stond ik? Niet bovenaan mijn eigen lijstje. Dat het tijd was voor verandering was duidelijk. Toen kwam deze ’30 dagen Yoga’. Alsof het zo moest zijn. Zeker in het begin kon ik me er niet iedere dag toe zetten. Juist de begeleiding via de mail stimuleerde me wel om door te zetten. Die lessen voor mezelf waren heerlijk. Het gaf me ruimte en inzichten. Zeker een aanrader!”

Sophie

OptimizePress

Awesome

Ik wilde altijd al eens starten met yoga, maar deed het maar niet. Deze 30 dagen yoga was een goede manier om dit toch eens door te zetten. Het mooie vond ik de combinatie met mijn hoofd. Ik leerde veel meer dingen toe te passen in het dagelijks leven en heb er nog profijt van.  

Tessa K.

OptimizePress

Kies voor jezelf en start NU.

Nu een speciaal aanbod om met dit programma er samen voor te zorgen dat jij mentaal en fysiek sterker staat.

Krijg nu direct toegang tot 30 dagen Yoga!

30 dagen Yoga

online yogalessen

Normale prijs € 47,-

Nu slechts:

27 euro

Ik doe mee >Sub Text

WAT WIL JE NOG WETEN?

Veelgestelde vragen

Kan ik zonder yoga ervaring deze 30 dagen Yoga starten?

Jazeker! De lessen zijn voor iedereen prima uit te voeren. Deze lessen kunnen een goed begin zijn voor jouw kennismaking met yoga of een verdieping geven voor je huidige yogabeoefening.Let wel, indien je een blessure of andere lichamelijke beperking ervaart, neem dan van tevoren contact op met je behandelaar en leg dit even voor.

Hoe weet ik of ik een houding wel of niet goed doe?

Het mooie bij yoga is dat het niet gaat om ‘goed’ of ‘fout’. Het gaat ook niet om de houding ‘perfect’ uitvoeren. Yoga gaat wel om het luisteren naar de signalen van je lichaam. Yoga hoort geen pijn te doen!Respecteer jouw spanningsgrens in je lichaam. Forceer jezelf nooit in een positie die te ver of te moeilijk is voor jouw lichaam. Als een houding te lang voor je duurt, ga er dan rustig uit en neem een rusthouding aan.

Is deze yoga en/of zijn deze 30 dagen zweverig?

Nee, integendeel zelfs. Er wordt vaak gedacht dat yoga zweverig is en ik laat je hiermee het tegendeel zien. De lessen en ontspanningsoefeningen zorgen er juist voor dat je meer rust en ruimte in je hoofd krijgt. Door de focus op daar waar je mee bezig bent, heb je minder ruimte voor allerlei andere gedachten en dus meer ontspanning.  

Wat als ik niet iedere dag een les kan doen?

De lessen blijven langer beschikbaar zodat je óf iets langer kunt doen over alle 30 lessen of wat lessen kunt herhalen, gewoon omdat het zo fijn is.  

Moet ik lenig zijn voor deze 30 dagen Yoga?

Je hoeft zeker niet lenig te zijn. Alle houdingen kun je op je eigen tempo uitvoeren, waarbij je in de houding gaat tot waar je lichaam aangeeft dat prettig is. Wanneer je regelmatig een yogales doet zal je wel snel gaan merken dat jouw lenigheid en flexibiliteit gaat toenemen. Houdingen worden steeds makkelijker en je kan deze steeds meer vanuit ontspannenheid uitvoeren.  

Kan ik overal en op elk apparaat de lessen bekijken?

Zolang er een internetverbinding is, kunnen de lessen afgespeeld worden. Het enige wat ervoor nodig is, is dat je ingelogd bent op de site van Online Yoga. De lessen worden gestreamd met VIMEO. Dit is te vergelijken met YouTube, wat je ook overal (met een internetverbinding) kunt bekijken.

Zit ik ergens aan vast?

Nee hoor, helemaal niet! Dit is een eenmalig product wat je aanschaft.En mocht je om de een of andere reden niet tevreden zijn, dan geef ik jou je geld terug. Het enige wat je hoeft te doen is mij binnen 7 dagen een mail te sturen.  

Heb je een andere vraag over deze 30 dagen Yoga waar je graag antwoord op wilt?Stuur dan een mail naar info@onlineyoga.nl

Niet goed? Geld terug!  

Step 1

Online Yoga heeft als doel om mensen de voordelen van yoga te laten ervaren. Ben je begonnen met 30 dagen Yoga en bevalt dit je om één of andere reden niet, dan geef ik jou je geld terug.

Het enige wat je hoeft te doen is mij binnen 7 dagen na aankoop een mail te sturen en dan krijg je 100% van je investering terug.

Learn MoreSub text

Copyright 2020 – Online Yoga