Gevorderd niveau

In deze meer inspannende lessen worden houdingen langer aangehouden en gevarieerd met wat complexere houdingen.

Ademhaling en ruimte

De houdingen in deze les zijn gericht op flexibiliteit, focus, reiniging, ruimte en rust. Een uitbreiding op voorgaande lessen waarbij je lichaam krachtiger en soepeler wordt.

START DEZE LES

Kracht in je lichaam

Krachtige houdingen die een beroep doen op je (been)spieren, uithoudingsvermogen en zorgen voor een krachtig gevoel in je gehele lichaam.

START DEZE LES

In het moment…

Een aaneenschakeling van een reeks staande, zittende en liggende houdingen waarbij alle delen van het lichaam aangesproken worden.

START DEZE LES

Reinigen

Deze reinigende les activeert het gehele lichaam. Het geeft energie en helpt het lichaam om alle afvalstoffen los te laten om weer optimaal te functioneren.

START DEZE LES

Voel je fit & energiek

Deze les kenmerkt zich door vanuit balans, stabiliteit en kracht de ontspanning op te zoeken. De spieren en het uithoudingsvermogen worden aangesproken. Na deze les zul je je fitter, meer ontspannen en tegelijkertijd energieker voelen.

START DEZE LES

Dé les voor je schouders

Dé les voor je schouders, bovenrug en armen. De oefeningen verbeteren je houding door de versterking van de spieren in de bovenrug. Daarnaast maken ze de schouders en nek soepel.

START DEZE LES

Je lichaam in vorm

Met de oefeningen in deze slankmakende les breng je je lichaam in vorm. De draaiingen van de romp hebben een reinigend effect en de spierversterkende oefeningen hebben een gunstig effect  op je taille.

START DEZE LES

Dé onderrug, bekken & heupen special

Een veelvoorkomend probleem gebied voor velen is het gebied rondom de heupen. Deze les is uitstekend voor mensen met pijn in de onderrug, spanning of instabiliteit in bekken of heupen.

START DEZE LES

Speciaal voor de rug

Deze yogaoefeningen kunnen goed helpen bij allerlei vormen van rugklachten. Deze les vergroot de flexibiliteit en helpt het uithoudingsvermogen en de kracht van de spieren te vergroten.

START DEZE LES

Voor het bovenlichaam

In deze les zitten allemaal oefeningen die de rug, heupen en schouders leniger maakt en de rug versterkt. De buik- en beenspieren mogen ook aan het werk. Kortom: een les die je energieker en krachtiger maakt.

START DEZE LES

Innerlijk evenwicht

De oefeningen ondersteunen in het behouden en herstellen van je innerlijke evenwicht. Het lichaam wordt in balans gebracht. Er ontstaat een focus op jezelf waarbij je alles los kan laten en na de les afsluit met een voldaan en tevreden gevoel.

START DEZE LES

Wennen en verdiepen

Voor mensen die eerder niet aan yoga hebben gedaan, kunnen de lessen in het begin zeker inspannend zijn. Door herhaling leer je de yogahoudingen en je lichaam kennen. Ben je meer ervaren, dan kun je de houdingen in deze les verdiepen.

START DEZE LES

Openen van de heupen

Deze les is gericht op de onderrug en het openen van de heupen en bekken. Tegelijkertijd is het centrale woord 'overgave', overgave voor ontspanning gedurende deze les.

START DEZE LES

Rekken, strekken & versterken

De houdingen zijn gericht op het rekken en sterker worden van het lichaam.  Het verstevigt je rug en wervelkolom en zorgt voor energie en kracht.

START DEZE LES

All about flexibility…

De verschillende yogahoudingen vergroten kracht en flexibiliteit. Staande houdingen worden gevolgd door heupopeners, achteroverbuigingen en ontspanning.

START DEZE LES

Open jezelf en ervaar…

Dit is een gevarieerde en krachtige les! In deze les zitten, naast meerdere vooroverbuigingen, houdingen die openen, ruimte geven en zorgen voor kracht.

START DEZE LES

Yoga voor het slapen gaan

Deze combinatie van rustige bewegingen met ontspannen houdingen om je lichaam te kalmeren zorgt voor een heerlijke ontspanning.

START DEZE LES

Weldaad voor de rug

Deze les maakt je bewust van hoe goed yoga voor je rug is. De diverse houdingen en bewegingen maken gebruik van- en zorgen voor flexibiliteit in de rug. Enjoy!

START DEZE LES

Verdiepende draai- & buigingen

Deze reeks houdingen strekken en verdiepen de schouders, buik, rug en benen. Een leuke, uitdagende en bevredigende les!

START DEZE LES

Je lichaam in evenwicht

Deze combinatie van inspanning en ontspanning is bijzonder prettig voor het lichaam. Een evenwichtige les, prettig voor elk moment.

START DEZE LES

Ervaar de flow…

Voel dat je er bent, voel dat je leeft! Deze flow van oefeningen zorgt ervoor dat je bewust in het 'nu' bent.

START DEZE LES

Ben je nog géén lid, maar wil je wel de lessen gaan volgen?
Sluit dan nu een abonnement af.

Ja, ik wil toegang tot deze lessen