fbpx

Online Yoga Fastpass

Een week alle lessen onbeperkt uitproberen

Ervaar Online Yoga, want...

Online yoga biedt een zeer uitgebreid aanbod van online yogalessen. Of je nu net begint met yoga, al wat meer ervaring hebt of yoga-expert bent: Online Yoga biedt yoga voor iedereen op elk niveau.

Online Yoga

gezondheid

Je krijgt meer energie,
word flexibeler en fitter.

Online Yoga

ontspanning

Niet alleen in je lichaam, 
ook in je hoofd.

Online Yoga

balans

Minder stress, meer
blijdschap en genieten. 

Online Yoga

KRACHT

Fysiek en mentaal meer kracht en stabiliteit. 

Met Online Yoga:

Kan jij yogalessen volgen waar en wanneer jij er tijd, behoefte en zin in hebt! 

Wordt ontspannen een gewoonte, in plaats van een uitzondering.
Kun je beter omgaan met stressvolle situaties.
Voel je jezelf weer energiek in plaats van moe en somber.
Zit je fysiek en mentaal weer lekker in je vel.
Slaap je beter en heb je weer zin in je dag wanneer je opstaat
Kan je weer genieten van simpele dingen.
Word je weer een leukere versie van jezelf.

8 jaar

Ervaren yogadocent

1475+

Yogalessen gegeven

2850+

Downloads proefles

275+

Trainingen gegeven

Over Online Yoga

Sandra geeft jouw de yogalessen die je nodig hebt...  

Sinds 2012 geef ik yogalessen en train ik mensen op het gebied van yoga, mindset en vitaliteit. Yoga heeft de kracht om de ervaring op de mat mee te nemen in het dagelijks leven. Hierdoor heb ik al vele mensen blijer, rustiger, meer ontspannen en gelukkiger zien worden.

Om Yoga voor iedereen toegankelijk te maken, ben ik in 2014 gestart met Online Yoga. Dit platform zorgt ervoor dat je altijd en overal toegang hebt tot yogalessen en begeleiding. In mijn begeleiding vind ik het van belang dat je yoga op de juiste manier leert, zonder over je eigen grenzen te gaan. Pas dan kun je echt de voordelen van yoga ervaren.

Maak 7 dagen lang onbeperkt kennis met de lessen van Online Yoga. Start nu met de 'Fastpass' voor slechts € 4,97 en ervaar direct de positieve effecten van Online Yoga.

RECENSIES

Wat anderen zeggen over Online Yoga

"Yoga is een goede start van de dag, het geeft me rust in mijn lijf en het maakt niet uit of je lenig bent of niet; het lukt toch! En dat is geweldig. Bovendien heeft Sandra een heel fijne stem, een hele mooie combinatie met de lessen die ze geeft, waardoor je uiteindelijk heel ontspannen bent. Ze is gewoon goed in wat ze doet."

Jennifer van Balkom

"Het is echt heerlijk om thuis op zo'n fijne manier yoga te kunnen doen. Ik doe vaak een korte les even tussendoor. Even opladen en tot rust komen. Dit werkt heel goed voor mij." 

Saskia de Bruijn

"De yogalessen bij Sandra ervaar ik als dé manier om helemaal tot jezelf te komen. Om vanuit de rust die je dan ervaart, je maximale kracht te benutten. En dit heeft niet alleen privé maar ook op werkgebied mooie resultaten gebracht. Dus ik zeg: ga naar Sandra en Online Yoga voor yoga."

Tommy MacDonald

VOORDELEN

Online Yoga biedt jou...

Ontspanning

De yogalessen zorgen voor aan- en ontspanning van de spieren en voor rust in je hoofd, waardoor je makkelijker tot ontspanning kan komen. Niet alleen op de mat, maar ook in het dagelijks leven....  

Betere lichaamshouding

De online yogalessen versterken je rug- en buikspieren, waardoor je lichaamshouding verbetert. Klachten verminderen en het zorgt voor een krachtiger en zelfverzekerder gevoel.  

Je wordt krachtiger

Online Yoga versterkt zowel je lichaam als de mind. Een krachtig lichaam geeft je letterlijk en figuurlijk stabiliteit. En je mindset krijgt een boost om meer te geloven in jezelf en in de keuzes die je maakt.  

Afname van stress

De yogalessen zorgen voor ontspanning en vermindering van stress (zowel fysiek als mentaal). Het brengt je in het hier en nu, waardoor je het ‘denken’ even stop kunt zetten en alles los kan laten.  

Betere ademhaling

De ademhaling is een constant aandachtspunt. Zowel de ademhalings- als yogahoudingen worden met focus op de ademhaling uitgevoerd. Dit zorgt voor een betere longfunctie en geeft je een energieker en fitter gevoel.

Soepeler & flexibeler

De lessen van Online Yoga maken je hele lichaam soepeler en flexibeler. Je spieren en pezen rekken op en het verbetert de bewegingsruimte in de gewrichten. 

Innerlijke rust & balans

Bij veel yogahoudingen gaat het om een goede balans. Het leert je in het 'nu' te blijven en zorgt voor meer rust in je hoofd en minder stress, wat je buiten de mat meer blijdschap en tevredenheid oplevert.

Meer energie

De yogalessen brengen je in beweging, zorgen dat je hoofd en lichaam tot rust komt, het helpt om beter te slapen en zorgt voor een betere ademhaling. Deze combinatie zorgt voor meer fitheid en energie.

EERDERE ERVARINGEN

Zij gingen je voor

Online Yogalessen

"Geweldig! Fijne uitleg, heerlijke stem... Goede yoga. Ik raad het iedereen aan!"

- Noor

AANBOD ONLINE YOGA

Online Yoga Fastpass

Ontvang voor slechts € 4,97 direct een week lang toegang tot alle Online Yogalessen!

Copyright 2021 - Online Yoga

Fastpass

Een hele week onbeperkt toegang tot alle yogalessen

Close

Kwartaalabonnement

Dit actietarief geldt voor de gehele abonnementsperiode.

Close

Jaarabonnement

Dit actietarief geldt voor de gehele abonnementsperiode.

Close

Vul onderstaande gegevens in en krijg meteen
toegang tot deze Online Yogales

Met mijn aanvraag geef ik toestemming aan Online Yoga om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.  

Close