Online Yoga Fastpass

Een week alle lessen onbeperkt uitproberen

Ervaar Online Yoga, want met Online Yoga:

 • Wordt ontspannen een gewoonte, in plaats van een uitzondering.
 • Kun je beter omgaan met stressvolle situaties.
 • Voel je jezelf weer energiek in plaats van moe en somber.
 • Nemen je lichamelijke klachten en ongemakken af.
 • Slaap je beter en heb je weer zin in je dag wanneer je opstaat.
 • Kan je weer genieten van simpele dingen.
 • Word je weer een leukere versie van jezelf.

Online yoga biedt een zeer uitgebreid aanbod van online yogalessen. Of je nu net begint met yoga, al wat meer ervaring hebt of yoga-expert bent: Online Yoga biedt yoga voor iedereen op elk niveau.

6 jaar

Ervaren yogadocent

1350+

Yogalessen gegeven

10.000+

Deelnemers

150+

Trainingen gegeven

Sinds 2012 geef ik yogalessen en train ik mensen op het gebied van yoga, mindset en vitaliteit. Yoga heeft de kracht om de ervaring op de mat mee te nemen in het dagelijks leven. Hierdoor heb ik al vele mensen blijer, rustiger, meer ontspannen en gelukkiger zien worden.

De afgelopen jaren heb ik yoga online gebracht en Online Yoga opgebouwd tot een Online platform waar je altijd en overal toegang hebt tot yogalessen en begeleiding. Het maakt yoga veel toegankelijker voor mensen. Want naast de lessen hebben ook de online trainingen en de trainingen in het bedrijfsleven ervoor gezorgd dat al vele mensen de voordelen van yoga ervaren.

 

Maak 7 dagen lang onbeperkt kennis met de lessen van Online Yoga. Start nu met de 'Fastpass' voor slechts € 4,97 en ervaar direct de positieve effecten van Online Yoga.

Direct toegang

Zij gingen je voor:

Ontdek de voordelen van de Online Yoga

Ontspanning

Ontspanning is de basis van Online Yoga. De lessen zorgen voor bewuste aan- en ontspanning van de spieren. Daarnaast zorgt Online Yoga ook voor meer rust in het hoofd, waardoor je makkelijker tot gehele ontspanning kan komen. En dat komt je niet alleen op de mat, maar ook in het dagelijks leven van pas.

Stressreductie

We leven in een drukke wereld en gaan maar door. Hierin is ontspanning noodzakelijk om te herstellen, in balans te komen en alles wat je meemaakt te verwerken. De ademhalings- en yogaoefeningen in de Online Yogalessen zorgen voor ontspanning en vermindering van stress.

Toename van flexibiliteit & kracht

Je hoeft bij de start met yoga niet flexibel te zijn, maar yoga maakt je lichaam wel flexibeler en krachtiger. Wanneer je kennis maakt met Online Yoga zal je merken dat de houdingen je steeds beter en makkelijker af gaan. Je lichaam wordt fitter en bewegen wordt steeds prettiger.

Betere ademhaling

Ademhaling is bij het beoefenen van yoga een belangrijk onderdeel. Naast de ademhalingsoefeningen, worden ook alle andere yogahoudingen met focus op de ademhaling uitgevoerd. Dit zorgt voor meer zuurstof door het gehele lichaam en meer energie.

Verbeterde lichaamshouding

Een goede houding is belangrijke manier om je lichaam gezond te houden. Het kan allerlei problemen zoals rug- of nekpijn, hoofdpijn en vermoeidheid voorkomen. De lessen van Online Yoga verbeteren je spierkracht en flexibiliteit en maken je wervelkolom soepeler en sterker.

Rek, strek en relax...

Het rekken van strakke spieren en het strekken van je lichaam om uiteindelijk te ontspannen en met meer energie af te sluiten, dat is waar deze yogalessen goed voor zijn. Door regelmatig aan yoga te doen, zal je het werkelijke verschil in je leven ervaren.

Innerlijke rust & balans

Bij veel yogahoudingen gaat het om een goede balans. Het leert je in het 'nu' te blijven, te focussen en bij jezelf te blijven. Meer rust in je hoofd en minder stress, des te beter je je voelt, wat je ook buiten de mat meer blijdschap en tevredenheid oplevert.

Meer energie

De Online Yogalessen brengen je in beweging, maken je meer ontspannen, zorgen dat je hoofd en lichaam tot rust komt, het helpt om beter te slapen en zorgt voor een betere ademhaling. Deze combinatie zorgt voor meer fitheid en energie.

Ontvang voor slechts € 4,97 direct een week lang toegang tot alle Online Yogalessen!

Direct toegang

"Geweldig! Fijne uitleg, heerlijke stem... Goede yoga. Ik raad het iedereen aan!"
- Noor

Nog méér voordelen van Online Yoga:

 • Het is flexibel: je kunt de online lessen volgen waar en wanneer jij dit wilt.
 • Door de diversiteit in de meer dan 120 lessen is er altijd een les die op dat moment bij je past.
 • De lessen zijn voor iedereen toegankelijk: er zijn lessen op alle niveaus.
 • De lessen zijn eenvoudig te volgen met je smartphone, tablet, computer, laptop of door te streamen naar je tv.
 • Je kunt kiezen uit Basic lessen van ± 25 minuten als Premium lessen van ± 45-50 minuten.
 • Online Yoga is goedkoper dan lessen bij een yoga- of sportschool.
 • De lessen zijn onbeperkt toegankelijk zo lang je abonnement loopt.
 • Je kunt zelf kiezen welke les en dus ook gericht op een bepaald onderwerp of behoefte.
 • Alle oefeningen worden duidelijk uitgelegd en voorgedaan.
 • Je hoeft geen rekening te houden met anderen of iemand die je ziet.
 • Je kunt het doen op jouw tempo en niveau.

Krijg nu direct toegang tot de Online Yoga Fastpass!

Direct toegang