Boost your body & mind

Wil jij ook meer rust, minder stress, meer ontspanning, positiviteit en energie?
Doe dan mee met deze Boost your Body & Mind.
Omdat je naast yoga meer tools krijgt om dit voor elkaar te krijgen...

Direct toegang

Deze 10-weekse 'Boost your Body & Mind' biedt je drie keer per week een yogales, met daarbij extra tips, inspiratie, uitleg over yoga, mindset en hoe je vrolijker en meer ontspannen in het leven kunt staan.

Herken jij jezelf in één van de onderstaande punten?
Lees dan snel verder...

 • De dagen vliegen voorbij met van alles; werk, gezin, je sociale leven, huishouden… Waar kom jij?
 • Je dagen zijn zo druk en vol, dat je jezelf voorbij loopt….
 • Je hoofd loopt regelmatig over met gedachten waar je geen grip op krijgt.
 • Je bent blij met wat je hebt en doet, maar het genieten ervan schiet erbij in.
 • Je ervaart met regelmaat stress en onrust van binnen en wilt meer balans.
 • Gezondheid is belangrijk voor je, maar ook dit schiet er net even te vaak bij in.
 • Je bent vaak te moe en wilt meer energie en positiviteit ervaren.

Tijd voor verandering...

Ik moet eerlijk zeggen…een aantal jaren geleden zou dit ook toepasbaar zijn op mezelf. Ik kon me niet voorstellen hoe ik dit anders vorm zou kunnen geven. Ja, ik wilde verschil… Maar ik was ook blij met heel veel dingen en wilde niet van alles opgeven. Ook had ik het idee dat het me heel veel moeite zou kosten en dat het me niet zou gaan lukken… En better safe than sorry…totdat ik erachter kwam dat het allemaal niet zo moeilijk was.

Ben jij toe aan verandering? Meer rust en ontspanning, minder stress en druk? Wil je vooral meer positiviteit, energie en blijdschap?
Mijn doel is om jou hierbij te helpen….

Effecten van 'Boost your Body & Mind'

Het is al even bekend dat het effect van yoga verder reikt dan alleen lichaamsbeweging.  Het effect van yoga, zeker wanneer je dit langere tijd een aantal keer per week achter elkaar doet, is goed merkbaar.

 • Het heeft een positieve effect op je lichaam en ademhaling. Je zal je fitter, flexibeler en energieker gaan voelen.
 • Je krijgt meer rust in je lichaam en in je hoofd, waardoor stress vermindert.
 • Je wordt je bewuster van je eigen grenzen en kan hier beter mee om gaan.
 • Je focus komt meer te liggen op jouw eigen mogelijkheden, jouw positieve kanten, in plaats van wat je niet leuk vind aan jezelf.
 • Het geeft je meer positiviteit in je leven, meer energie en meer geluksgevoel.
Boost your Body & Mind

Hoe ziet deze 'Boost your Body & Mind' eruit?

Wanneer je start met 'Boost your Body & Mind' ontvang je 10 weken lang drie keer per week een nieuwe yogales. Deze lessen zijn een goed begin voor jouw kennismaking met yoga. Het geeft ook verdieping wanneer je al yoga beoefent.

25 minuten even helemaal voor jezelf in een omgeving die voor jou comfortabel voelt op het moment dat jóu uitkomt. Dagelijks een moment voor jezelf!

Naast de lessen krijg je drie keer per week inspiratie, tips, adviezen en weetjes waardoor je wordt herinnerd aan aan jezelf... Deze mails ondersteunen je in de uitvoering van yoga, zitten boordevol informatie en inspiratie over hoe jij deze positieve effecten door kunt zetten in je dagelijks leven.

Na deze 10 weken voel je de effecten van yoga. Je zal merken dat je minder stress hebt en meer energie. Je staat dichter bij jezelf en zit lekkerder in je vel. Je geniet meer van dingen en voelt je meer ontspannen.

Ja, ik doe mee ッ

Over 4Balance Online Yoga

4Balance Online Yoga is meer dan yoga alleen. Het uitgebreide aanbod van yogalessen wordt gecombineerd met mindset.

Yoga zelf heeft al mooie elementen waar je ontzettend veel profijt van kunt hebben. Een voorbeeld hiervan is: ‘Je hebt gedachten, maar je bént je gedachten NIET.’  Door je niet meer te identificeren met je gedachten ontstaat er ruimte voor iets anders.

En met online yoga van 4Balance bied ik iets anders. Het gaat een heel stuk verder dan alleen yogalessen en houdingen. En daar is deze 'Boost your Body & Mind' een voorbeeld van…
Lees meer...

4Balance Online yoga biedt toegankelijke yoga onder begeleiding van Sandra; een ervaren yogadocente en trainer op het gebied van mindset en communicatie.


Andere ervaringen van deelnemers van 'Boost your Body & Mind':

"Toen ik aan het re-integreren was op  mijn werk, kreeg ik het advies met yoga aan de slag te gaan. Toen ik Online Yoga tegenkwam sloot dit helemaal aan. Ik begon met Boost your Body en Mind en kon op die  manier regelmatig een korte yogales oppakken. Ik heb het doorgezet, want dit moment voor mezelf is steeds een cadeautje want het geeft me een fijne energie." 

Marloes

"Ik had al wat ervaring met yoga, maar mijn leven was te druk. Ik had nergens tijd voor mezelf, maar wilde dit wel weer. Toen ik Boost your Body & Mind voorbij zag komen vond ik dat ideaal. Drie keer per week korte lessen waren haalbaar en het gaf me inzichten om meer voor mezelf te kiezen, me niet meer zo druk om dingen te maken en weer te genieten."

Charissa

"Ik geniet van het leven en wil van alles doen en bereiken. Door de waan van de dag raas ik soms zo door dat ik mezelf vergeet. Werk, gezin, huishouden... Soms moest ik echt bewust tijd voor mezelf nemen. Toen kwam deze 'Boost your Body & Mind' voorbij. Alsof het zo moest zijn. Juist de begeleiding via de mail stimuleerde me om steeds mijn mat weer uit te rollen. In dat half uurtje voor mezelf laadde ik weer helemaal op. Ik kreeg ruimte en inzichten. Zeker een aanrader!"

- Marion

Hoe lekker het zal het voor je zijn om 'Boost your Body & Mind' te doen?
Wanneer je echt in beweging wilt komen en meer rust, balans, geluksgevoel en positiviteit wilt ervaren, gun jezelf dan dit cadeau.

Deze Boost your Body & Mind biedt:

 • Je krijgt 10 weken lang drie keer per week een e-mail van mij met een yogales, advies, inspiratie en motivatie.
 • De yogalessen zijn geschikt voor ieder niveau. Door de lesopbouw is dit voor iedereen goed te volgen.
 • Je wordt steeds gestimuleerd om aan de slag te gaan met alle tips en adviezen, zowel voor in de yogales als voor je dagelijks leven.
 • Je houdt het vol door de mails, motivatie èn omdat die lessen gewoon zo fijn zijn.
 • Je krijgt toegang tot een besloten Facebook groep waarin je vragen kunt stellen en we elkaar helpen en inspireren.
 • Alle lessen blijven gedurende 'Boost your Body & Mind' beschikbaar zodat je lessen nog eens kunt herhalen.

Voorbeelden van lessen:

30 dagen Yoga Challenge

Na deze 10 weken zal je meer rust en ontspanning in je lichaam en hoofd hebben. Je hebt meer energie, minder stress en meer positiviteit. Je staat dichter bij jezelf en zit lekkerder in je vel.

Doe mee met 'Boost your Body & Mind' en ontvang 10 weken lang yogalessen, advies, inspiratie en motivatie.
Neem een aantal keer per week tijd voor jezelf en ga het ervaren...

Je eenmalige investering van € 49,- is nu slechts 37 euro.

Ja, ik doe mee >
 • q-iconKan ik zonder yoga ervaring 'Boost your Body & Mind' starten?

  Jazeker! De lessen zijn voor iedereen prima uit te voeren. Deze lessen kunnen een goed begin zijn voor jouw kennismaking met yoga of een verdieping geven voor je huidige yogabeoefening.

  Let wel, indien je een blessure of andere lichamelijke beperking ervaart, neem dan van tevoren contact op met je behandelaar en leg dit even voor.

 • q-iconIs deze yoga en/of 'Boost your Body & Mind' zweverig?

  Nee, integendeel zelfs. Er wordt vaak gedacht dat yoga zweverig is en ik laat je hiermee het tegendeel zien. De lessen en ontspanningsoefeningen zorgen er juist voor dat je meer rust en ruimte in je hoofd krijgt. Door de focus op daar waar je mee bezig bent, heb je minder ruimte voor allerlei andere gedachten en dus meer ontspanning.

 • q-iconWat als ik een les achterloop?

  De lessen blijven de gehele periode beschikbaar. Hierdoor kun je altijd een les doen wanneer het jou uitkomt. Zo kun je ook gewoon wat lessen herhalen gewoon omdat het zo goed bevallen is.

 • q-iconMoet je lenig zijn voor deze Boost your Body & Mind?

  Je hoeft zeker niet lenig te zijn. Alle houdingen kun je op je eigen tempo uitvoeren, waarbij je in de houding gaat tot waar je lichaam aangeeft dat prettig is. Je zal wel door de yogalessen merken dat je flexibeler en leniger wordt.

 • q-iconKan ik overal en op elk apparaat de lessen bekijken?

  Zolang er een internetverbinding is, kunnen de lessen afgespeeld worden. Het enige wat ervoor nodig is, is dat je ingelogd bent op de site van 4Balance Online Yoga. De lessen worden gestreamd met VIMEO. Dit is te vergelijken met YouTube, wat je ook overal (met een internetverbinding) kunt bekijken.

 • q-iconHoe werkt het betalen?

  Je kunt betalen met Ideal, Paypal, Sofort en Bancontact. Om dit op een veilige manier te laten verlopen, maken we gebruik van PayPro (betalingssysteem).
  Je ontvangt na de betaling altijd een factuur per mail.

   

Heb je een andere vraag over 'Boost your Body & Mind' waar je graag antwoord op wilt?
Stuur dan een mail naar info@onlineyoga.nl.

Doe mee met deze Boost your Body & Mind.
Je investering van € 49,- is nu slechts € 37,-

Ja, ik start nu >