Boost your Body & Mind

Fysiek en mentaal fit in je dagelijks leven

Ontspannen, fit en energiek in 10 weken

Kom in beweging, ervaar meer rust en wordt fit met 'Boost your Body & Mind'. Ik help jou gedurende om in 10 weken vrolijker en meer ontspannen in het leven te staan.

Misschien herken je wel het volgende:

 • Je dagen zijn zo druk en vol dat je jezelf regelmatig voorbij loopt
 • Je zou graag beter voor jezelf willen zorgen
 • Je bent net even wat te vaak moe en hebt weinig energie
 • Fysiek zit je niet echt lekker in je vel
 • Je bent snel gespannen en gestresst
 • Je hebt soms best wel last van lichamelijke kwaaltjes
 • Mentaal voel je je ook niet 100% lekker
 • Je hebt last van oude gewoontes en patronen en het lukt niet om deze te doorbreken

Tijd voor verandering...

Want als je beter voor jezelf zorgt, dan zou je je ook lichamelijk en mentaal beter voelen.
En tot nu toe lukt dat gewoon niet altijd...
Je bent druk, je moet zoveel en wilt het liefst ook alles goed doen.

Dit kan anders!

En het hoeft zelfs niet ingewikkeld, ik maak het simpel...
Met elke dag mijn beste tips, inspiratie en een bijpassende yogales.
Waardoor jij in 10 weken meer in balans bent op een manier die bij jou past.

Bekijk de voordelen >

Sandra Witteman is niet alleen het gezicht, maar ook de drijvende kracht achter het Online Yoga platform. Haar missie is om het mensen meer vanuit hun persoonlijke vrijheid te laten leven. Mensen meer laten genieten, ontspannen en in hun kracht te zetten.

Met Online Yoga inspireert Sandra vrouwen èn mannen een alledaags, druk leven te combineren met yoga en persoonlijke ontwikkeling. Dit doet zij niet alleen met het platform van Online Yoga, ze is ook gecertificeerd Master Trainer en Coach. Tijdens persoonlijke- en bedrijfstrainingen geeft ze mensen hun eigen regie terug en zet mensen weer in hun kracht.

30 dagen yoga

En zo gaat Online Yoga een heel stuk verder dan alleen yogalessen en houdingen. En daar is deze 'Boost your Body & Mind' een voorbeeld van…

30 dagen yoga

In 10 weken meer rust en ontspanning in lichaam en hoofd. Je merkt dat stress afneemt en je meer energie hebt. Je staat dichter bij jezelf en zit lekkerder in je vel.

En dat voor slechts €37,-

Ik doe mee >

Ontdek de voordelen van Boost your Body & mind

Positiviteit en energie

Yoga helpt je om eventuele negativiteit van je af te schudden en je weer energiek, blij en levendig te voelen. Je leert je grenzen op te merken, maar ook om dingen niet zo serieus te nemen. Yoga gaat namelijk ook om plezier hebben en te genieten.

Genieten

Hollen, rennen en doorgaan...dat is voor velen herkenbaar. 'Boost your Body & Mind' laat je meer genieten. Niet alleen op de mat, maar ook daarbuiten geeft het inzichten en laat het je dingen doen die je leuk vindt en je positieve energie geven.

Een moment voor jezelf

Boost your Body & Mind is volledig gericht op jou: elke week een moment voor jezelf, waarbij vertragen, ontspannen en opladen sleutelwoorden zijn. Je zal merken dat je hierdoor fitter en flexibeler wordt, niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal.

De kracht van het nu

Yoga is meer dan het uitvoeren van houdingen. Het brengt je in het 'nu'. Het is een proces waarin je jezelf leert om anders naar dingen te kijken en te ervaren. Door met aandacht in het nu te zijn, krijg je meer invloed op jezelf en jouw ervaringen.

Inspiratie

Wekelijks krijg je inspiratie via de mail en de yogalessen om yoga zowel op de mat als in de praktijk te gaan ervaren en integreren in je dagelijks leven. Het brengt je in beweging, geeft je ruimte en zal jou inspireren om meer voor jezelf te kiezen.

Lichaamsbewustzijn

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Door meer lichaamsbewustzijn te ontwikkelen en te stimuleren zal je effectiever om kunnen gaan met stressvolle situaties, het geeft zelfinzicht en vergroot het zelfvertrouwen.

Innerlijke kracht

Wanneer je in balans bent, kan niemand je zomaar omgooien. Er kan niets gebeuren waardoor je omvalt. Het verbeteren van evenwicht, stabiliteit en coördinatie zorgt voor het in je eigen kracht staan. Dit leer je niet alleen op de mat, maar ook daarbuiten.

In de flow

Deze 10 weken 'Body & Mind' brengt je in een positieve flow van ervaringen die je nieuwe patronen aanleert en oude patronen doorbreekt. Kiezen voor jezelf, ontspannen en meer energie worden een gewoonte...

30 dagen yoga

Ontvang direct toegang tot deze complete
'Boost your Body & Mind'!

Direct toegang

Alles op een rij:

 • Elke week een inspirerende mail met praktisch advies, inspiratie en motivatie
 • Elke week een yogales van ± 25 minuten
 • Yoga voor ieder niveau of je nu beginnend bent of gevorderd
 • Elke week een stok achter de deur
 • De beste tips en adviezen, zowel voor in de yogales als voor je dagelijks leven
 • Je wordt een betere versie van jezelf
 • Je krijgt meer energie
 • Je leert (onbewuste) denk- en gedragspatronen herkennen en doorbreken

Dit is wat anderen zeggen:

"Ik had al wat ervaring met yoga, maar mijn leven was te druk. Ik had nergens tijd voor mezelf, maar wilde dit wel weer. Toen ik Boost your Body & Mind voorbij zag komen vond ik dat ideaal. Drie keer per week korte lessen waren haalbaar en het gaf me inzichten om meer voor mezelf te kiezen, me niet meer zo druk om dingen te maken en weer te genieten."

Charissa

"Toen ik aan het re-integreren was op  mijn werk, kreeg ik het advies met yoga aan de slag te gaan. Toen ik Online Yoga tegenkwam sloot dit helemaal aan. Ik begon met Body en Mind en kon op die  manier regelmatig een korte yogales oppakken. Ik heb het doorgezet, want dit moment voor mezelf is steeds een cadeautje want het geeft me een fijne energie." 

Marloes

"Ik geniet van het leven en wil van alles doen en bereiken. Door de waan van de dag raas ik soms zo door dat ik mezelf vergeet. Werk, gezin, huishouden... Soms moest ik echt bewust tijd voor mezelf nemen. Toen kwam deze 'Boost your Body & Mind' voorbij. Alsof het zo moest zijn. Juist de begeleiding via de mail stimuleerde me om steeds mijn mat weer uit te rollen. In dat half uurtje voor mezelf laadde ik weer helemaal op. Ik kreeg ruimte en inzichten. Zeker een aanrader!"

- Marion

Dit is wat anderen zeggen:

Start NU en kies voor jezelf.

Nu een speciaal aanbod om met dit programma er samen voor te zorgen dat jij mentaal en fysiek sterker staat.

Krijg nu direct toegang tot 10 weken Boost your Body & Mind!

Ik doe mee >

Veelgestelde vragen:

Kan ik zonder yoga ervaring deze Boost your Body & Mind starten?

Jazeker! De lessen zijn voor iedereen prima uit te voeren. Deze lessen kunnen een goed begin zijn voor jouw kennismaking met yoga of een verdieping geven voor je huidige yogabeoefening.

Let wel, indien je een blessure of andere lichamelijke beperking ervaart, neem dan van tevoren contact op met je behandelaar en leg dit even voor.

Hoe weet ik of ik een houding wel of niet goed doe?

Het mooie bij yoga is dat het niet gaat om ‘goed’ of ‘fout’. Het gaat ook niet om de houding ‘perfect’ uitvoeren. Yoga gaat wel om het luisteren naar de signalen van je lichaam. Yoga hoort geen pijn te doen!

Respecteer jouw spanningsgrens in je lichaam. Forceer jezelf nooit in een positie die te ver of te moeilijk is voor jouw lichaam. Als een houding te lang voor je duurt, ga er dan rustig uit en neem een rusthouding aan.

Is deze yoga en/of zijn deze 10 weken zweverig?

Nee, integendeel zelfs. Er wordt vaak gedacht dat yoga zweverig is en ik laat je hiermee het tegendeel zien. De lessen en ontspanningsoefeningen zorgen er juist voor dat je meer rust en ruimte in je hoofd krijgt. Door de focus op daar waar je mee bezig bent, heb je minder ruimte voor allerlei andere gedachten en dus meer ontspanning.

Wat als ik niet iedere dag een les kan doen?

De lessen blijven langer beschikbaar zodat je óf iets langer kunt doen over alle 30 lessen of wat lessen kunt herhalen, gewoon omdat het zo fijn is.

Moet ik lenig zijn voor deze Boost your Body & Mind?

Je hoeft zeker niet lenig te zijn. Alle houdingen kun je op je eigen tempo uitvoeren, waarbij je in de houding gaat tot waar je lichaam aangeeft dat prettig is. Wanneer je regelmatig een yogales doet zal je wel snel gaan merken dat jouw lenigheid en flexibiliteit gaat toenemen. Houdingen worden steeds makkelijker en je kan deze steeds meer vanuit ontspannenheid uitvoeren.

Kan ik overal en op elk apparaat de lessen bekijken?

Zolang er een internetverbinding is, kunnen de lessen afgespeeld worden. Het enige wat ervoor nodig is, is dat je ingelogd bent op de site van Online Yoga. De lessen worden gestreamd met VIMEO. Dit is te vergelijken met YouTube, wat je ook overal (met een internetverbinding) kunt bekijken.

Zit ik ergens aan vast?

Nee hoor, helemaal niet! Dit is een eenmalig product wat je aanschaft.
En mocht je om de een of andere reden niet tevreden zijn, dan geef ik jou je geld terug. Het enige wat je hoeft te doen is mij binnen 7 dagen een mail te sturen.

Heb je een andere vraag over deze 'Boost your Body & Mind' waar je graag antwoord op wilt?
Stuur dan een mail naar info@onlineyoga.nl.

Krijg nu direct toegang tot 'Boost your Body & Mind'!

Direct toegang

Niet goed? Geld terug!

Online Yoga heeft als doel om mensen de voordelen van yoga te laten ervaren. Ben je begonnen met 'Boost your Body & Mind' en bevalt dit je om één of andere reden niet, dan geef ik jou je geld terug.

Het enige wat je hoeft te doen is mij binnen 7 dagen na aankoop een mail te sturen en dan krijg je 100% van je investering terug.