Yoga beginnerstraining

Onder de juiste begeleiding starten met yoga

Tijd voor een goede start...

Wil je starten met yoga, maar weet je niet hoe? Is de drempel om te beginnen te hoog? Yoga kan er soms erg ingewikkeld uitzien en flexibiliteit en lenigheid is niet vanzelfsprekend. En dan instromen in een bestaande groep bij mensen die al langer aan yoga doen voelt niet prettig. Toch wil je de voordelen van yoga ervaren en de spanning en onrust in jezelf laten afnemen. Af en toe een moment voor jezelf, lekker in je eigen omgeving...meer energie opdoen.

Met Online Yoga kun je zélf een start maken met yoga en beginnen vanuit de basis.

De 12-weekse beginnerstraining van Online Yoga:

  • Dé online yogatraining waarbij je vanaf het begin alles op de juiste manier aanleert.
  • Uitleg over de diverse houdingen, hoe deze uit te voeren en wat dit voor je doet.
  • Diverse ademhalingstechnieken.
  • Ontspanning, mindfulness en meditatie.
  • Elke week nieuwe lessen, nieuwe uitleg, instructies en inspiratie.
  • Yoga zo vaak en wanneer je het ook maar wilt doen.

Yoga kan er soms best ingewikkeld uitzien.
Online Yoga maakt yoga toegankelijk en direct uitvoerbaar.

yoga beginners

6 jaar

Ervaren yogadocent

1350+

Yogalessen gegeven

10.000+

Deelnemers

175+

Trainingen gegeven

Sinds 2012 geef ik yogalessen en train ik mensen op het gebied van yoga, mindset en vitaliteit. Yoga heeft de kracht om de ervaring op de mat mee te nemen in het dagelijks leven. Hierdoor heb ik al vele mensen blijer, rustiger, meer ontspannen en gelukkiger zien worden.

Om Yoga voor iedereen toegankelijk te maken, ben ik in 2014 gestart met Online Yoga. Dit platform zorgt ervoor dat je altijd en overal toegang hebt tot yogalessen en begeleiding. In mijn begeleiding vind ik het van belang dat je yoga op de juiste manier leert, zonder over je eigen grenzen te gaan. Pas dan kun je echt de voordelen van yoga ervaren.

yoga beginners
yoga beginners

In deze 12-weekse 'Beginnerstraining' leer je alle basishoudingen van yoga en verschillende ademhalingstechnieken. Het zorgt ervoor dat je meteen alle positieve effecten van yoga ervaart.

Direct toegang

Zij gingen je voor:

yoga beginners
yoga beginners
yoga beginners
yoga beginners

Ontdek de voordelen van de Online Yoga Beginnerstraining

Kennis maken met yoga

Je start bij het begin, waarbij je alle informatie krijgt die je nodig hebt om te beginnen. Wat moet je weten voor je start met yoga? Je krijgt informatie en instructies en start met oefeningen die die comfortabel zijn.

Stressreductie

We leven in een drukke wereld en gaan maar door. Hierin is ontspanning noodzakelijk om te herstellen, in balans te komen en alles wat je meemaakt te verwerken. Tijdens deze training leer je ontspanning toe te passen en merk je afname van spanning en stress.

Toename van flexibiliteit & kracht

Je hoeft bij de start niet flexibel te zijn, maar yoga maakt je lichaam wel flexibeler en krachtiger. Stap voor stap zul je merken dat de houdingen je steeds beter en makkelijker gaan. Je lichaam wordt fitter en je zal merken dat bewegen steeds prettiger wordt.

Ademhaling & energie

Ademhaling is bij het beoefenen van yoga een belangrijk onderdeel. In de lessen leer je verschillende soorten ademhalingsoefeningen, die naast een reinigend effect ook zorgen voor meer zuurstof door het gehele lichaam en meer energie.

Verbeterde lichaamshouding

Een goede houding is belangrijke manier om je lichaam gezond te houden. Het kan allerlei problemen zoals rug- of nekpijn, hoofdpijn en vermoeidheid voorkomen. Deze training verbetert de spierkracht en flexibiliteit en maakt je wervelkolom soepeler en sterker.

Rek, strek en relax...

Het rekken van strakke spieren en het strekken van je lichaam om uiteindelijk te ontspannen en met meer energie af te sluiten, dat is waar deze yogalessen goed voor zijn. Door regelmatig aan yoga te doen, zal je het werkelijke verschil in je leven ervaren.

In het moment blijven

We zijn vaak bezig met het verleden en wat er nog moet gebeuren in de (nabije) toekomst. Deze training leert je meer in het moment te zijn en in het 'heden' te blijven. Hierdoor heb je meer rust in je hoofd en kan je meer genieten van je ontspanning.

Meer genieten

Rennen, hollen, vliegen... Van alles hebben we vaak te doen. Eigenlijk 'moeten' we doen (vooral van onszelf)... Deze yoga beginnerstraining leert je om meer te genieten en bewust een keuze maken om te genieten.

Balans in jezelf

Balans brengt rust en tevredenheid, zorgt ervoor dat je de dingen in je leven beter overziet en zorgt voor een gevoel van geluk. Het betekent ook in je eigen kracht staan, tevreden zijn. Dit leer je niet alleen op de mat, maar ook daarbuiten.

Loslaten

Je leert fysieke en emotionele spanningen in het lichaam los te laten, wat helpt om stress tegen te gaan. Je probeert dan namelijk geen controle meer uit te oefenen. Je accepteert dingen meer zoals ze zijn. Hierdoor voel je je beter, blijer en gelukkiger.

Je komt bij je innerlijke kracht

Door de yogalessen in deze training kom je meer in je eigen kracht, ruimte en ontspanning. Door bewustwording leer je je eigen mogelijkheden te zien en samen met geduld, rust en acceptatie kom je daarmee bij je innerlijke kracht.

Inspiratie

Alle kennis, informatie, instructies, houdingen en lessen brengen je in deze 12 weken nieuwe inzichten, ervaringen en inspiratie. Je bouwt aan een geheel nieuwe ervaring waarin je meer energie hebt en je lekkerder voelt en dit in je dagelijks leven ervaart en integreert.

yoga beginners

Ontvang direct toegang tot deze complete Online Yoga Beginnerstraining!

Direct toegang

Krijg nu direct toegang tot de Online Yoga Beginnerstraining!

Direct toegang

Niet goed? Geld terug!

Online Yoga heeft als doel om mensen de voordelen van yoga te laten ervaren. Ben je begonnen met deze training en bevalt dit je om één of andere reden niet, dan geef ik jou je geld terug.

Het enige wat je hoeft te doen is mij binnen 14 dagen na aankoop een mail te sturen en dan krijg je 100% van je investering terug.

Veelgestelde vragen:

Ik ben totaal niet lenig en flexibel. Is het dan wel wat voor mij?

Jazeker! Dat je lenig moet zijn voor Yoga is een van de grootste misverstanden. Je hoeft zeker niet lenig te zijn. Alle houdingen kun je op je eigen tempo uitvoeren, waarbij je in de houding gaat tot waar je lichaam aangeeft dat prettig is. Wanneer je regelmatig een yogales doet zal je wel snel gaan merken dat jouw lenigheid en flexibiliteit gaat toenemen. Houdingen worden steeds makkelijker en je kan deze steeds meer vanuit ontspannenheid uitvoeren.

Hoe weet ik of ik een houding wel of niet goed doe?

Het mooie bij yoga is dat het niet gaat om ‘goed’ of ‘fout’. Het gaat ook niet om de houding ‘perfect’ uitvoeren. Yoga gaat wel om het luisteren naar de signalen van je lichaam. Yoga hoort geen pijn te doen!

Respecteer jouw spanningsgrens in je lichaam. Forceer jezelf nooit in een positie die te ver of te moeilijk is voor jouw lichaam. Als een houding te lang voor je duurt, ga er dan rustig uit en neem een rusthouding aan.

Is deze yoga en/of deze beginnerstraining zweverig?

Nee, integendeel zelfs. Er wordt vaak gedacht dat yoga zweverig is en ik laat je hiermee het tegendeel zien. De lessen en ontspanningsoefeningen zorgen er juist voor dat je meer rust en ruimte in je hoofd krijgt. Door de focus op daar waar je mee bezig bent, heb je minder ruimte voor allerlei andere gedachten en dus meer ontspanning.

Welke resultaten kan ik verwachten van deze beginnerstraining?

Het volgen van deze beginnerstraining zal ervoor zorgen dat je meer kracht, flexibiliteit en ontspanning zal ervaren. Stress neemt af, je focus verbetert, je zal beter slapen. Het geeft je in z’n totaal een groter gevoel van geluk. Ook lichamelijk zullen kleine pijntjes kunnen verdwijnen in bijvoorbeeld je rug, nek of schouders.

Ik ben wat ouder / niet in vorm. Is deze training dan wel geschikt voor mij?

Yoga is geen ‘prestatie activiteit’ en kan daarom door iedereen beoefend worden. De houdingen zorgen ervoor dat je beweegt binnen je eigen grenzen mogelijkheden. Lukt een houding niet? Respecteer jouw grenzen, luister naar je lichaam en pas de houding aan. Je weet zelf wat het beste voor je is.

Kan ik overal en op elk apparaat de lessen bekijken?

Zolang er een internetverbinding is, kunnen de lessen afgespeeld worden. Het enige wat ervoor nodig is, is dat je ingelogd bent op de site van Online Yoga. De lessen worden gestreamd met VIMEO. Dit is te vergelijken met YouTube, wat je ook overal (met een internetverbinding) kunt bekijken.

Zit ik ergens aan vast?

Nee hoor, helemaal niet! Dit is een eenmalig product wat je aanschaft.
En mocht je om de een of andere reden niet tevreden zijn, dan geef ik jou je geld terug. Het enige wat je hoeft te doen is mij binnen 14 dagen een mail te sturen.

Heb je een andere vraag over deze Yoga Beginnerstraining waar je graag antwoord op wilt?
Stuur dan een mail naar info@onlineyoga.nl.