Beginnersniveau

Yoga voor beginners: Op een ontspannen manier leer je de basis kennen van de houdingen, die voor iedereen op een eigen niveau aan te nemen zijn.

Het allereerste begin

Deze les start met oefeningen die comfortabel zijn. Deze houdingen zijn ideaal om het lichaam in beweging te brengen en soepelheid te creëren.

START DEZE LES

Stressreductie

Deze yoga houdingen spannen en ontspannen systematisch de spieren in het lichaam wat leidt tot ontspanning en afname van eventuele stress.

START DEZE LES

Flexibiliteit & kracht

Flexibiliteit in combinatie met het verstevigen van het lichaam. Gedurende deze les doe je meerdere houdingen waardoor je lichaam krachtiger wordt.

START DEZE LES

Loslaten

Deze houdingen in deze les richten zich op het loslaten van fysieke en emotionele spanningen in het lichaam en het losmaken van de gewrichten en spieren.

START DEZE LES

Verbeterde lichaamshouding

Spierkracht en flexibiliteit worden in deze les verbeterd. De wervelkolom wordt soepeler en sterker, de lichaamshouding verbeterd en zo ook het lichaamsbewustzijn en de bewegingstechniek.

START DEZE LES

De ontspannen variatie

Het is goed om yoga op te bouwen, je lichaam soepeler en losser te maken en gewend te laten geraken aan de houdingen. Deze les vat dit mooi samen. Het mooie van yoga is dat zelfs voor de ervaren yogabeoefenaar deze les voldoening brengt.

START DEZE LES

Alles voor de ruggengraat

Alle mogelijke bewegingen van de ruggengraat komen voor in deze les, wat zorgt voor flexibiliteit en meer mobiliteit in je gehele lichaam. Je maakt fysiek ruimte en dat geeft ook rust in je hoofd.

START DEZE LES

Inspanning door ontspanning

Inspanning door ontspanning. De versterkende houdingen in deze les zorgen voor balans. Dit gecombineerd met de draaiende en hierdoor reinigende houdingen verdiept de uiteindelijke ontspanning.

START DEZE LES

Van alles wat…

In deze les komen allerlei houdingen aan bod. Van staand naar zittend, van gestrekt naar balans. Alles in je lichaam wordt op een zachte, activerende manier aangeraakt.

START DEZE LES

Rek, strek en relax…

In deze les worden actievere houdingen afgewisseld met houdingen die ontspanning en flexibiliteit brengen.
Balans in de les en balans in jezelf…

START DEZE LES

Inspanning door relaxatie

Inspanning door relaxatie. Het rekken en versterken van het lichaam wordt in deze les rustig en gecontroleerd uitgevoerd. Bewust en met aandacht.

START DEZE LES

Ben je nog géén lid, maar wil je wel de lessen gaan volgen?
Sluit dan nu een abonnement af.

Ja, ik wil toegang tot deze lessen