Tijd voor jezelf? Tijd voor yoga!

Ontspannen is dichterbij dan je denkt...

Een waardevolle investering in jezelf

Klaar met onrust, stress, lichamelijke ongemak, vermoeidheid en gedachten die maar door blijven gaan?

Met Online Yoga:

 • Zit je weer lekker in je vel.
 • Kan je weer genieten van simpele dingen.
 • Wordt ontspannen een gewoonte, in plaats van een uitzondering.
 • Kun je beter omgaan met stressvolle situaties.
 • Voel je jezelf weer energiek in plaats van moe en somber.
 • Heb je weer zin in je dag wanneer je opstaat.
 • Ben je weer een leuke partner/ ouder, omdat je weer ruimte en rust hebt in je hoofd.
 • Word je weer een leukere versie van jezelf.

Neem nu de stap naar blijvende verandering.
Het kan makkelijker dan je denkt...

7 jaar

Ervaren yogadocent

1475+

Yogalessen gegeven

10.000+

Deelnemers

175+

Trainingen gegeven

Mijn naam is Sandra Witteman, expert op het gebied van yoga, mindset en vitaliteit. Yoga heeft de kracht om de ervaring op de mat mee te nemen in het dagelijks leven. Hierdoor heb ik al vele mensen blijer, rustiger, meer ontspannen en gelukkiger zien worden.

De afgelopen jaren heb ik Online Yoga opgebouwd tot een Online platform waar je altijd en overal toegang hebt tot yogalessen en begeleiding. Het maakt yoga veel toegankelijker. En niet alleen de lessen, ook een beginnerstraining, een training om yoga in het dagelijks leven te integreren en trainingen in het bedrijfsleven hebben ervoor gezorgd dat al vele mensen de voordelen van yoga ervaren.

Online Yoga laat je weer ontspannen en meer genieten. Weg stress, weg onrust… Vermoeidheid verdwijnt en je zal je weer energiek gaan voelen.

online yogalessen

Ben jij ook toe aan meer ontspanning? Momenten van rust voor jezelf? En ben je klaar met de spanning en lichamelijke ongemakken?

Start nu met Online Yoga.

Direct toegang

De voordelen van een Online Yoga abonnement

Ontspanning

Ontspanning is de basis van Online Yoga. De lessen zorgen voor bewuste aan- en ontspanning van de spieren. Daarnaast zorgt Online Yoga ook voor meer rust in het hoofd, waardoor je makkelijker tot gehele ontspanning kan komen. En dat komt je niet alleen op de mat, maar ook in het dagelijks leven van pas.

Betere lichaamshouding

De online yogalessen versterken je rug- en buikspieren, waardoor je beter rechtop zit en staat. Een goede lichaamshouding zorgt voor minder klachten aan je nek, rug en schouders. Daarnaast zorgt een goede houding ook voor een krachtiger en zelfverzekerder gevoel.

Je wordt krachtiger

Online Yoga versterkt je lichaam en geest. Een krachtig lichaam geeft je letterlijk en figuurlijk stabiliteit. Hierdoor kan het wel tegen een stootje, en krijgt je mindset een boost om meer te geloven in jezelf en in de keuzes die je maakt.

Afname van stress

Online Yoga vermindert zowel de fysieke als mentale invloed van stress op het lichaam. Ademhalings- en yogaoefeningen zorgen voor ontspanning en vermindering van stress. Daarnaast zorgt een yogales ervoor dat je je richt op het heden; hier en nu. Hierdoor kan je je ‘denken’ even stop zetten en alles loslaten.

Betere ademhaling

Tijdens de online yogalessen is de ademhaling een constant aandachtspunt. Naast de ademhalingsoefeningen, worden ook alle andere yogahoudingen met focus op de ademhaling uitgevoerd. Dit zorgt voor een betere longfunctie en geeft je een energieker en fitter gevoel.

Soepeler & flexibeler

Mensen denken vaak dat ze voor yoga heel flexibel moeten zijn om mee te kunnen doen. Het werkt echter andersom: Online Yoga maakt je hele lichaam soepeler en flexibeler. Je spieren en pezen rekken op en verbetert de bewegingsruimte in de gewrichten. En bedenk: Je bent nooit te oud om je flexibiliteit te verbeteren.

Innerlijke rust & balans

Bij veel yogahoudingen gaat het om een goede balans. Het leert je in het 'nu' te blijven, te focussen en bij jezelf te blijven. Meer rust in je hoofd en minder stress, des te beter je stemming, wat je buiten de mat meer blijdschap en tevredenheid oplevert.

Meer energie

Deze yogalessen brengen je in beweging, maken je meer ontspannen, zorgen dat je hoofd en lichaam tot rust komt, het helpt om beter te slapen en zorgt voor een betere ademhaling. Deze combinatie zorgt voor meer fitheid en energie.

Start met Online Yoga en krijg direct toegang tot alle Online Yogalessen op elk niveau.

Direct toegang

"Geweldig! Fijne uitleg, heerlijke stem... Goede yoga. Ik raad het iedereen aan!"
- Noor

Nu tijdelijk met extra korting!

Elk termijn opzegbaar dus je zit nergens aan vast.

"Ik vind het hele fijne oefeningen. Het is makkelijk te volgen. En het werkt."
- Miranda

Online Yoga biedt jou:

 • Yoga waar en wanneer jij dit wilt

  Online yoga is flexibel. Je kunt de online lessen volgen waar en wanneer jij dit wilt. De lessen zijn eenvoudig te volgen met je smartphone, tablet, computer, laptop of door te streamen naar je tv.

 • Zeer ruim lesaanbod

  Door de diversiteit in het zeer ruime lesaanbod is er altijd een les die op dat moment bij je past. Je kunt kiezen uit Basic lessen van ± 25 minuten als Premium lessen van ± 45-50 minuten. De lessen zijn onbeperkt toegankelijk zo lang je abonnement loopt.

 • Yoga voor elk niveau en elk moment

  De lessen van Online Yoga zijn voor iedereen toegankelijk. Er zijn lessen op alle niveaus van beginners tot ver gevorderden, waarbij je zelf kunt kiezen welke les je wilt doen.

 • Hoge kwaliteit van lessen van één ervaren docente

  De Nederlandstalige lessen op heldere HD kwaliteit hebben een prettige opbouw, waarin alle oefeningen duidelijk worden uitgelegd en voorgedaan door één ervaren docente: Sandra.

 • En nog meer...

  Omdat je yoga kunt doen in een omgeving naar jouw keuze hoef je geen rekening te houden met anderen of vaste lestijden. Daarbij is er ook niemand die je ziet.

Krijg nu direct toegang tot alle Online Yogalessen op elk niveau!

Direct toegang

Niet goed? Geld terug!

Online Yoga heeft als doel om mensen de voordelen van yoga te laten ervaren. Ben je begonnen met een abonnement op Online Yoga en bevalt dit je om één of andere reden niet, dan geef ik jou je geld terug.

Het enige wat je hoeft te doen is mij binnen 14 dagen na aankoop een mail te sturen en dan krijg je 100% van je investering terug.