Tijd voor jezelf… Tijd voor yoga!

Ontspannen is dichterbij dan je denkt…

Een waardevolle investering in jezelf

Klaar met onrust, stress, lichamelijke ongemak, vermoeidheid en gedachten die maar door blijven gaan?

Direct beginnenSub TextOnline Yoga

gezondheid

Je krijgt meer energie,word flexibeler en fitter.

Online Yoga

ontspanning

Niet alleen in je lichaam, ook in je hoofd.

Online Yoga

balans

Minder stress, meerblijdschap en genieten. 

Online Yoga

KRACHT

Fysiek en mentaal meer kracht en stabiliteit. 

Met Online Yoga:

Kan jij yogalessen volgen waar en wanneer jij er tijd, behoefte en zin in hebt! 

Zit je fysiek en mentaal weer lekker in je vel.Kan je weer genieten van simpele dingen.Wordt ontspannen een gewoonte, in plaats van een uitzondering.Kun je beter omgaan met stressvolle situaties.Voel je jezelf weer energiek in plaats van moe en somber.Heb je weer zin in je dag wanneer je opstaat.Loop je jezelf niet meer steeds voorbij en krijg je weer ruimte en rust in je hoofd.Word je weer een leukere versie van jezelf.

8 jaar

Ervaren yogadocent

1475+

Yogalessen gegeven

2850+

Downloads proefles

275+

Trainingen gegeven

Over Online Yoga

Sandra geeft jouw de yogalessen die je nodig hebt…  

Sinds 2012 geef ik yogalessen en train ik mensen op het gebied van yoga, mindset en vitaliteit. Yoga heeft de kracht om de ervaring op de mat mee te nemen in het dagelijks leven. Hierdoor heb ik al vele mensen blijer, rustiger, meer ontspannen en gelukkiger zien worden.

Om Yoga voor iedereen toegankelijk te maken, ben ik in 2014 gestart met Online Yoga. Dit platform zorgt ervoor dat je altijd en overal toegang hebt tot yogalessen en begeleiding. In mijn begeleiding vind ik het van belang dat je yoga op de juiste manier leert, zonder over je eigen grenzen te gaan. Pas dan kun je echt de voordelen van yoga ervaren.

Online Yoga laat je weer ontspannen en meer genieten. Weg stress, weg onrust… Vermoeidheid verdwijnt en je zal je weer energiek gaan voelen.

Ik wil beginnen met Online Yoga >Sub Text

RECENSIES

Wat anderen zeggen over Online Yoga

dbfdshfgshgeiewg

“Yoga is een goede start van de dag, het geeft me rust in mijn lijf en het maakt niet uit of je lenig bent of niet; het lukt toch! En dat is geweldig. Bovendien heeft Sandra een heel fijne stem, een hele mooie combinatie met de lessen die ze geeft, waardoor je uiteindelijk heel ontspannen bent. Ze is gewoon goed in wat ze doet.”

Jennifer van Balkom

“Het is echt heerlijk om thuis op zo’n fijne manier yoga te kunnen doen. Ik doe vaak een korte les even tussendoor. Even opladen en tot rust komen. Dit werkt heel goed voor mij.” 

Jacqueline Oude Engberink

“De yogalessen bij Sandra ervaar ik als dé manier om helemaal tot jezelf te komen. Om vanuit de rust die je dan ervaart, je maximale kracht te benutten. En dit heeft niet alleen privé maar ook op werkgebied mooie resultaten gebracht. Dus ik zeg: ga naar Sandra en Online Yoga voor yoga.”

Tommy MacDonald

De voordelen van een Online Yoga abonnement  

online yogalessen

Neem nu de stap naar blijvende verandering.Het kan makkelijker dan je denkt…

VOORDELEN

Voordelen van een Online Yoga abonnement

Ontspanning

Ontspanning is de basis van Online Yoga. De lessen zorgen voor bewuste aan- en ontspanning van de spieren. Daarnaast zorgt Online Yoga ook voor meer rust in het hoofd, waardoor je makkelijker tot gehele ontspanning kan komen. En dat komt je niet alleen op de mat, maar ook in het dagelijks leven van pas.  

online yogalessenonline yogalessen

Betere lichaamshouding

De online yogalessen versterken je rug- en buikspieren, waardoor je beter rechtop zit en staat. Een goede lichaamshouding zorgt voor minder klachten aan je nek, rug en schouders. Daarnaast zorgt een goede houding ook voor een krachtiger en zelfverzekerder gevoel.

Je wordt krachtiger

Online Yoga versterkt je lichaam en geest. Een krachtig lichaam geeft je letterlijk en figuurlijk stabiliteit. Hierdoor kan het wel tegen een stootje, en krijgt je mindset een boost om meer te geloven in jezelf en in de keuzes die je maakt.  

online yogalessenonline yogalessen

Afname van stress

Online Yoga vermindert de fysieke én mentale invloed van stress op het lichaam. Ademhalings- en yogaoefeningen zorgen voor ontspanning en vermindering van stress. Daarnaast zorgt een les ervoor dat je je richt op het hier en nu. Hierdoor kan je je ‘denken’ even stop zetten en alles loslaten.  

Betere ademhaling

Tijdens de online yogalessen is de ademhaling een constant aandachtspunt. Naast de ademhalingsoefeningen, worden ook alle andere yogahoudingen met focus op de ademhaling uitgevoerd. Dit zorgt voor een betere longfunctie en geeft je een energieker en fitter gevoel.  

Online YogalessenOnline Yogalessen

Soepeler & flexibeler

Mensen denken vaak dat ze voor yoga flexibel moeten zijn om mee te kunnen doen. Het werkt echter andersom: Yoga maakt je lichaam soepeler & flexibeler. Je spieren en pezen rekken op en verbetert de bewegingsruimte in de gewrichten. En bedenk: Je bent nooit te oud om je flexibiliteit te verbeteren.  

Innerlijke rust & balans

Bij veel yogahoudingen gaat het om een goede balans. Het leert je in het ‘nu’ te blijven, te focussen en bij jezelf te blijven. Meer rust in je hoofd en minder stress, des te beter je stemming, wat je buiten de mat meer blijdschap en tevredenheid oplevert.  

online yogalessenonline yogalessen

Meer energie

Deze yogalessen brengen je in beweging, maken je meer ontspannen, zorgen dat je hoofd en lichaam tot rust komt, het helpt om beter te slapen en zorgt voor een betere ademhaling. Deze combinatie zorgt voor meer fitheid en energie.  

Start met Online Yoga en krijg direct toegang tot alle Online Yogalessen op elk niveau.

Ik start met Online Yoga >Sub Text

EERDERE ERVARINGEN

Zij gingen je voor

Online Yogalessen

“Geweldig! Fijne uitleg, heerlijke stem… Goede yoga. Ik raad het iedereen aan!”

– Noor

AANBOD ONLINE YOGA

Kies het abonnement dat bij je past

Voor minder dan de prijs van een enkele losse les in een studio krijg je onbeperkt en altijd toegang tot goede en verdiepende Yogalessen. Kies ervoor om per maand, kwartaal of per jaar te betalen. 

Maandelijks

Abonnement

online yogalessen

Een flexibel abonnement voor

€ 15,-

/mnd

Onbeperkt Online Yogalessen waar en wanneer je maar wilt.Per termijn opzegbaar.

Kies deze >Sub Text

Kwartaal

Abonnement

online yogalessen

Een populair abonnement voor

€ 37,-

/kwt

Onbeperkt Online Yogalessen waar en wanneer je maar wilt.Per termijn opzegbaar.

Kies deze >Sub Text

Jaarlijks

Abonnement

online yogalessen

Een voordelig abonnement voor

€ 117,-

/jaar

Onbeperkt Online Yogalessen waar en wanneer je maar wilt.Per termijn opzegbaar.

Kies deze >Sub Text

EN NOG MEER…

Online Yoga biedt jou…

Yoga waar en wanneer jij dit wilt

Step 1

Online yoga is flexibel. Je kunt de online lessen volgen waar en wanneer jij dit wilt. De lessen zijn eenvoudig te volgen met je smartphone, tablet, computer, laptop of door te streamen naar je tv.  

Learn MoreSub text

Zeer ruim lesaanbod

Step 2

Door de diversiteit in het zeer ruime lesaanbod is er altijd een les die op dat moment bij je past. Je kunt kiezen uit kortere lessen van ± 25 minuten en langere lessen van ± 45-50 minuten. De lessen zijn onbeperkt toegankelijk zo lang je abonnement loopt.  

Learn MoreSub text

Yoga voor elk niveau en elk moment

Step 3

De lessen van Online Yoga zijn voor iedereen toegankelijk. Er zijn lessen op alle niveaus van beginners tot ver gevorderden, waarbij je zelf kunt kiezen welke les je wilt doen.  

Learn MoreSub text

Hoge kwaliteit van lessen van één ervaren docente  

Step 4

De Nederlandstalige lessen op heldere HD kwaliteit hebben een prettige opbouw, waarin alle oefeningen duidelijk worden uitgelegd en voorgedaan door één ervaren docente: Sandra.  

Learn MoreSub text

En nog meer…

Step 4

Voor minder dan de prijs van een losse les in een yogastudio krijg je onbeperkt en altijd toegang tot goede en verdiepende Online Yogalessen. Omdat je yoga kunt doen in een omgeving naar jouw keuze hoef je geen rekening te houden met anderen of vaste lestijden. Daarbij is er ook niemand die je ziet.  

Learn MoreSub text

Krijg nu direct toegang tot alle Online Yogalessen op elk niveau!

Direct toegangSub Text

Niet goed? Geld terug!  

Step 1

Online Yoga heeft als doel om mensen de voordelen van yoga te laten ervaren. Ben je begonnen met een abonnement op Online Yoga en bevalt dit je om één of andere reden niet, dan geef ik jou je geld terug.

Het enige wat je hoeft te doen is mij binnen 14 dagen na aankoop een mail te sturen en dan krijg je 100% van je investering terug.

Learn MoreSub text

WAT WIL JE NOG WETEN?

Veelgestelde vragen

Ik heb nog nooit yoga gedaan. Kan ik dan met een abonnement meteen beginnen?

Jazeker dat kan. Er is onderscheid in de verschillende niveaus. Je kunt dus prima starten op een beginnersniveau. Mocht je toch even wat meer uitleg en begeleiding willen, dan adviseer ik je eens te kijken naar onze Beginnerstraining. In 12 weken bouw je dan de oefeningen uit, zodat je een gedegen basis hebt en je daar vanuit in kunt stromen in de andere lessen en niveaus.

Hoe weet ik of ik een houding wel of niet goed doe?

Het mooie bij yoga is dat het niet gaat om ‘goed’ of ‘fout’. Het gaat ook niet om de houding ‘perfect’ uitvoeren. Yoga gaat wel om het luisteren naar de signalen van je lichaam. Yoga hoort geen pijn te doen!Respecteer jouw spanningsgrens in je lichaam. Forceer jezelf nooit in een positie die te ver of te moeilijk is voor jouw lichaam. Als een houding te lang voor je duurt, ga er dan rustig uit en neem een rusthouding aan.

Moet ik lenig of flexibel zijn voor de lessen?

Zeker niet. Je kunt alle houdingen uitvoeren tot waar jouw lichaam aangeeft dat het gaat. Wanneer je regelmatig een yogales doet zal je wel snel gaan merken dat jouw lenigheid en flexibiliteit gaat toenemen. Houdingen worden steeds makkelijker en je kan deze steeds meer vanuit ontspannenheid uitvoeren.

Is deze yoga zweverig?

Nee, integendeel zelfs. Er wordt vaak gedacht dat yoga zweverig is en ik laat je hiermee het tegendeel zien. De lessen en ontspanningsoefeningen zorgen er juist voor dat je meer rust en ruimte in je hoofd krijgt. Door de focus op daar waar je mee bezig bent, heb je minder ruimte voor allerlei andere gedachten en dus meer ontspanning.

Wordt mijn abonnement automatisch verlengd?

Ja, je abonnement wordt automatisch verlengd. Wanneer hangt af van of je een maand-, kwartaal- of jaarabonnement hebt gekozen. 

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Heel simpel! Stuur een mail naar info@onlineyoga.nl en dan wordt het meteen voor jou geregeld.

Kan ik overal en op elk apparaat de lessen bekijken?

Zolang er een internetverbinding is, kunnen de lessen afgespeeld worden. Het enige wat ervoor nodig is, is dat je ingelogd bent op de site van Online Yoga. De lessen worden gestreamd met VIMEO. Dit is te vergelijken met YouTube, wat je ook overal (met een internetverbinding) kunt bekijken.

Waar kan ik alle lessen terugvinden?

Je kunt het aanbod van Online Yogalessen via deze link terugvinden. Hier vind je de lessen van alle niveaus van Aangepaste Yoga, Beginners niveau tot en met Expert niveau en Dynamische yogalessen.

Heb je een andere vraag over yoga en/of de abonnementen waar je graag antwoord op wilt?Stuur dan een mail naar info@onlineyoga.nl

Copyright 2020 – Online Yoga