Eenmalig welkomstaanbod!

Je bent gestart met een abonnement van Online Yoga. Er zijn lessen voor elk niveau, dus je kunt direct beginnen. Maar mocht je echt net beginnen met yoga of wanneer je wat meer begeleiding, tips en uitleg zou willen; hoe zou je het dan vinden als je nu ook direct toegang zou krijgen tot de volledig begeleide 12-weekse beginnerstraining?

Omdat jij gestart bent met een abonnement, geef ik je bij deze een eenmalig aanbod om deze training voor een fractie van de prijs te ontvangen. Lees hieronder meer...

Sinds 2012 geef ik yogalessen en train ik mensen op het gebied van yoga, mindset en vitaliteit. Yoga heeft de kracht om de ervaring op de mat mee te nemen in het dagelijks leven. Hierdoor heb ik al vele mensen blijer, rustiger, meer ontspannen en gelukkiger zien worden.
In 2014 heb ik yoga online gebracht: Online Yoga. Het maakt yoga veel toegankelijker voor mensen. En niet alleen de lessen, ook een beginnerstraining, een training om yoga in het dagelijks leven te integreren en trainingen in het bedrijfsleven hebben ervoor gezorgd dat al vele mensen de voordelen van yoga ervaren en meenemen in hun leven.

Online Yoga is uitgegroeid tot een online platform waar jij altijd en overal toegang hebt tot yogalessen en begeleiding. Jij kiest de vorm, het moment en vooral ook de plek.

Wil je onder de juiste begeleiding kennis maken met yoga?

Online Yoga biedt met deze training:

  • Dé online yogatraining waarbij je vanaf het begin alles op de juiste manier aanleert.
  • Uitleg over de diverse houdingen en wat dit voor je doet.
  • Diverse ademhalingstechnieken.
  • Ontspanning, mindfulness en meditatie.
  • Elke week nieuwe lessen, nieuwe uitleg, instructies en inspiratie.
  • Yoga zo vaak en wanneer je het ook maar wilt doen.

In deze 12-weekse 'Beginnerstraining' leer je alle basishoudingen van yoga en verschillende ademhalingstechnieken. Het zorgt ervoor dat je meteen alle positieve effecten van yoga ervaart.

Direct toegang

Zij gingen je voor:

Ontdek de voordelen van de Online Yoga Beginnerstraining

Kennismaken met yoga

Je start bij het begin, waarbij je alle informatie krijgt die je nodig hebt om te beginnen. Wat moet je weten voor je start met yoga? Je krijgt informatie en instructies en start met oefeningen die die comfortabel zijn.

Stressreductie

We leven in een drukke wereld en gaan maar door. Hierin is ontspanning noodzakelijk om te herstellen, in balans te komen en alles wat je meemaakt te verwerken. Tijdens deze training leer je ontspanning toe te passen en merk je afname van spanning en stress.

Toename van flexibiliteit & kracht

Je hoeft bij de start niet flexibel te zijn, maar yoga maakt je lichaam wel flexibeler en krachtiger. Stap voor stap zul je merken dat de houdingen je steeds beter en makkelijker gaan. Je lichaam wordt fitter en je zal merken dat bewegen steeds prettiger wordt.

Ademhaling & energie

Ademhaling is bij het beoefenen van yoga een belangrijk onderdeel. In de lessen leer je verschillende soorten ademhalingsoefeningen, die naast een reinigend effect ook zorgen voor meer zuurstof door het gehele lichaam en meer energie.

Verbeterde lichaamshouding

Een goede houding is belangrijke manier om je lichaam gezond te houden. Het kan allerlei problemen zoals rug- of nekpijn, hoofdpijn en vermoeidheid voorkomen. Deze training verbetert de spierkracht en flexibiliteit en maakt je wervelkolom soepeler en sterker.

Rek, strek en relax...

Het rekken van strakke spieren en het strekken van je lichaam om uiteindelijk te ontspannen en met meer energie af te sluiten, dat is waar deze yogalessen goed voor zijn. Door regelmatig aan yoga te doen, zal je het werkelijke verschil in je leven ervaren.

In het moment blijven

We zijn vaak bezig met het verleden en wat er nog moet gebeuren in de (nabije) toekomst. Deze training leert je meer in het moment te zijn en in het 'heden' te blijven. Hierdoor heb je meer rust in je hoofd en kan je meer genieten van je ontspanning.

Meer genieten

Rennen, hollen, vliegen... Van alles hebben we vaak te doen. Eigenlijk 'moeten' we doen (vooral van onszelf)... Deze yoga beginnerstraining leert je om meer te genieten en bewust een keuze maken om te genieten.

Balans in jezelf

Balans brengt rust en tevredenheid, zorgt ervoor dat je de dingen in je leven beter overziet en zorgt voor een gevoel van geluk. Het betekent ook in je eigen kracht staan, tevreden zijn. Dit leer je niet alleen op de mat, maar ook daarbuiten.

Loslaten

Je leert fysieke en emotionele spanningen in het lichaam los te laten, wat helpt om stress tegen te gaan. Je probeert dan namelijk geen controle meer uit te oefenen. Je accepteert dingen meer zoals ze zijn. Hierdoor voel je je beter, blijer en gelukkiger.

Je komt bij je innerlijke kracht

Door de yogalessen in deze training kom je meer in je eigen kracht, ruimte en ontspanning. Door bewustwording leer je je eigen mogelijkheden te zien en samen met geduld, rust en acceptatie kom je daarmee bij je innerlijke kracht.

Inspiratie

Alle kennis, informatie, instructies, houdingen en lessen brengen je in deze 12 weken nieuwe inzichten, ervaringen en inspiratie. Je bouwt aan een geheel nieuwe ervaring waarin je meer energie hebt en je lekkerder voelt en dit in je dagelijks leven ervaart en integreert.

Ontvang direct toegang tot deze complete Online Yoga Beginnerstraining!

Direct toegang

Krijg nu direct toegang tot de Online Yoga Beginnerstraining!

Direct toegang

Niet goed? Geld terug!

Online Yoga heeft als doel om mensen de voordelen van yoga te laten ervaren. Ben je begonnen met deze training en bevalt dit je om één of andere reden niet, dan geef ik jou je geld terug.

Het enige wat je hoeft te doen is mij binnen 14 dagen na aankoop een mail te sturen en dan krijg je 100% van je investering terug.