Eenmalig aanbod!

Een mooi moment om echt aan de slag te gaan met yoga. Deze 12-weekse beginnerstraining leert je alle basisoefeningen en houdingen.

Dit aanbod is tijdelijk beschikbaar, dus maak er gebruik van nu het nog kan.

Klik op de knop hieronder om direct 17 euro korting te ontvangen en te starten met de volledig begeleide 12-weekse beginnerstraining inclusief toegang tot alle Aangepaste Yoga- en beginnerslessen!

Ontvang direct €17 korting

Eenmalig aanbod!

Je hebt inmiddels kennis gemaakt met Online Yoga. Om jouw  begin met Online Yoga door te zetten, wil ik je een speciaal aanbod doen voor wanneer e net met yoga begint en hier verder mee aan de slag wilt.

Dit aanbod is tijdelijk beschikbaar, dus maak er gebruik van nu het nog kan.

Klik op de knop hieronder om direct € 20 korting te ontvangen en te starten met de volledig begeleide 12-weekse beginnerstraining inclusief toegang tot alle Aangepaste Yoga- en beginnerslessen!

Ontvang direct €20 korting

Sinds 2012 geef ik yogalessen en train ik mensen op het gebied van yoga, mindset en vitaliteit. Yoga heeft de kracht om de ervaring op de mat mee te nemen in het dagelijks leven. Hierdoor heb ik al vele mensen blijer, rustiger, meer ontspannen en gelukkiger zien worden.
In 2014 heb ik yoga online gebracht: Online Yoga. Het maakt yoga veel toegankelijker voor mensen. En niet alleen de lessen, ook een beginnerstraining, een training om yoga in het dagelijks leven te integreren en trainingen in het bedrijfsleven hebben ervoor gezorgd dat al vele mensen de voordelen van yoga ervaren en meenemen in hun leven.

Online Yoga is uitgegroeid tot een online platform waar jij altijd en overal toegang hebt tot yogalessen en begeleiding. Jij kiest de vorm, het moment en vooral ook de plek.

Wil je onder de juiste begeleiding kennis maken met yoga?

Online Yoga biedt met deze training:

  • Dé online yogatraining waarbij je vanaf het begin alles op de juiste manier aanleert.
  • Uitleg over de diverse houdingen en wat dit voor je doet.
  • Diverse ademhalingstechnieken.
  • Ontspanning, mindfulness en meditatie.
  • Elke week nieuwe lessen, nieuwe uitleg, instructies en inspiratie.
  • Yoga zo vaak en wanneer je het ook maar wilt doen.

In deze 12-weekse 'Beginnerstraining' leer je alle basishoudingen van yoga en verschillende ademhalingstechnieken. Het zorgt ervoor dat je meteen alle positieve effecten van yoga ervaart.

Direct toegang

Zij gingen je voor:

Ontdek de voordelen van de Online Yoga Beginnerstraining

Kennismaken met yoga

Je start bij het begin, waarbij je alle informatie krijgt die je nodig hebt om te beginnen. Wat moet je weten voor je start met yoga? Je krijgt informatie en instructies en start met oefeningen die die comfortabel zijn.

Stressreductie

We leven in een drukke wereld en gaan maar door. Hierin is ontspanning noodzakelijk om te herstellen, in balans te komen en alles wat je meemaakt te verwerken. Tijdens deze training leer je ontspanning toe te passen en merk je afname van spanning en stress.

Toename van flexibiliteit & kracht

Je hoeft bij de start niet flexibel te zijn, maar yoga maakt je lichaam wel flexibeler en krachtiger. Stap voor stap zul je merken dat de houdingen je steeds beter en makkelijker gaan. Je lichaam wordt fitter en je zal merken dat bewegen steeds prettiger wordt.

Ademhaling & energie

Ademhaling is bij het beoefenen van yoga een belangrijk onderdeel. In de lessen leer je verschillende soorten ademhalingsoefeningen, die naast een reinigend effect ook zorgen voor meer zuurstof door het gehele lichaam en meer energie.

Verbeterde lichaamshouding

Een goede houding is belangrijke manier om je lichaam gezond te houden. Het kan allerlei problemen zoals rug- of nekpijn, hoofdpijn en vermoeidheid voorkomen. Deze training verbetert de spierkracht en flexibiliteit en maakt je wervelkolom soepeler en sterker.

Rek, strek en relax...

Het rekken van strakke spieren en het strekken van je lichaam om uiteindelijk te ontspannen en met meer energie af te sluiten, dat is waar deze yogalessen goed voor zijn. Door regelmatig aan yoga te doen, zal je het werkelijke verschil in je leven ervaren.

In het moment blijven

We zijn vaak bezig met het verleden en wat er nog moet gebeuren in de (nabije) toekomst. Deze training leert je meer in het moment te zijn en in het 'heden' te blijven. Hierdoor heb je meer rust in je hoofd en kan je meer genieten van je ontspanning.

Loslaten

Je leert fysieke en emotionele spanningen in het lichaam los te laten, wat helpt om stress tegen te gaan. Je probeert dan namelijk geen controle meer uit te oefenen. Je accepteert dingen meer zoals ze zijn. Hierdoor voel je je beter, blijer en gelukkiger.

Balans in jezelf

Balans brengt rust en tevredenheid, zorgt ervoor dat je de dingen in je leven beter overziet en zorgt voor een gevoel van geluk. Het betekent ook in je eigen kracht staan, tevreden zijn. Dit leer je niet alleen op de mat, maar ook daarbuiten.

Meer genieten

Rennen, hollen, vliegen... Van alles hebben we vaak te doen. Eigenlijk 'moeten' we doen (vooral van onszelf)... Deze yoga beginnerstraining leert je om meer te genieten en bewust een keuze maken om te genieten.

Ontvang direct toegang tot deze complete Online Yoga Beginnerstraining!

Direct toegang

Krijg nu direct toegang tot de Online Yoga Beginnerstraining!

Direct toegang

Niet goed? Geld terug!

Online Yoga heeft als doel om mensen de voordelen van yoga te laten ervaren. Ben je begonnen met deze training en bevalt dit je om één of andere reden niet, dan geef ik jou je geld terug.

Het enige wat je hoeft te doen is mij binnen 14 dagen na aankoop een mail te sturen en dan krijg je 100% van je investering terug.

Veelgestelde vragen:

Ik ben totaal niet lenig en flexibel. Is het dan wel wat voor mij?

Jazeker! Dat je lenig moet zijn voor Yoga is een van de grootste misverstanden. Je hoeft zeker niet lenig te zijn. Alle houdingen kun je op je eigen tempo uitvoeren, waarbij je in de houding gaat tot waar je lichaam aangeeft dat prettig is. Wanneer je regelmatig een yogales doet zal je wel snel gaan merken dat jouw lenigheid en flexibiliteit gaat toenemen. Houdingen worden steeds makkelijker en je kan deze steeds meer vanuit ontspannenheid uitvoeren.

Hoe weet ik of ik een houding wel of niet goed doe?

Het mooie bij yoga is dat het niet gaat om ‘goed’ of ‘fout’. Het gaat ook niet om de houding ‘perfect’ uitvoeren. Yoga gaat wel om het luisteren naar de signalen van je lichaam. Yoga hoort geen pijn te doen!

Respecteer jouw spanningsgrens in je lichaam. Forceer jezelf nooit in een positie die te ver of te moeilijk is voor jouw lichaam. Als een houding te lang voor je duurt, ga er dan rustig uit en neem een rusthouding aan.

Is deze yoga en/of deze beginnerstraining zweverig?

Nee, integendeel zelfs. Er wordt vaak gedacht dat yoga zweverig is en ik laat je hiermee het tegendeel zien. De lessen en ontspanningsoefeningen zorgen er juist voor dat je meer rust en ruimte in je hoofd krijgt. Door de focus op daar waar je mee bezig bent, heb je minder ruimte voor allerlei andere gedachten en dus meer ontspanning.

Welke resultaten kan ik verwachten van deze beginnerstraining?

Het volgen van deze beginnerstraining zal ervoor zorgen dat je meer kracht, flexibiliteit en ontspanning zal ervaren. Stress neemt af, je focus verbetert, je zal beter slapen. Het geeft je in z’n totaal een groter gevoel van geluk. Ook lichamelijk zullen kleine pijntjes kunnen verdwijnen in bijvoorbeeld je rug, nek of schouders.

Ik ben wat ouder / niet in vorm. Is deze training dan wel geschikt voor mij?

Yoga is geen ‘prestatie activiteit’ en kan daarom door iedereen beoefend worden. De houdingen zorgen ervoor dat je beweegt binnen je eigen grenzen mogelijkheden. Lukt een houding niet? Respecteer jouw grenzen, luister naar je lichaam en pas de houding aan. Je weet zelf wat het beste voor je is.

Kan ik overal en op elk apparaat de lessen bekijken?

Zolang er een internetverbinding is, kunnen de lessen afgespeeld worden. Het enige wat ervoor nodig is, is dat je ingelogd bent op de site van Online Yoga. De lessen worden gestreamd met VIMEO. Dit is te vergelijken met YouTube, wat je ook overal (met een internetverbinding) kunt bekijken.

Zit ik ergens aan vast?

Nee hoor, helemaal niet! Dit is een eenmalig product wat je aanschaft.
En mocht je om de een of andere reden niet tevreden zijn, dan geef ik jou je geld terug. Het enige wat je hoeft te doen is mij binnen 14 dagen een mail te sturen.

Heb je een andere vraag over deze Yoga Beginnerstraining waar je graag antwoord op wilt?
Stuur dan een mail naar info@onlineyoga.nl.