Over 4Balance

De 4 komt voort uit de vier elementen waarover elk mens beschikt: ratio, gevoel, kennis en daadkracht. Met deze elementen als uitgangspunt bied ik verschillende
ondersteuningsmogelijkheden. Met jouw persoonlijke doelen en wensen als uitgangspunt, bepalen wij samen wat het beste bij je past.

Met 4Balance begeleid en ondersteun ik je in jouw ontdekkingsreis, om te zien waar je naartoe wilt. Ik fungeer als sparringpartner, luister naar je, ben betrokken en analyseer samen met jou wat je nou eigenlijk gelukkig maakt. Ik ondersteun je in het nastreven van je doelen, in het leven zonder stress, met als doel steviger in je schoenen te staan. Ik motiveer je om de kwaliteiten die al in je zitten ook goed te gaan benutten. Ik ondersteun je ‘in balans’ te komen. Balans voor nu en voor in de toekomst. Balance your life!

Wanneer je in balans bent valt alles samen en staat niets je meer in de weg.
Je voelt dat je alles aankunt; alles kunt bereiken wat je wilt.

Trainer & coach Sandra Witteman

Na een carrière in het bedrijfsleven heb ik gekozen voor wat ik écht wil en dat doe ik nog steeds dagelijks met veel passie.
Ik laat me leiden door mijn eigen enthousiasme, inspiratie, gedrevenheid en doelen die ik wil bereiken. Het geven van trainingen en coaching is hier een groot onderdeel van.

Dagelijks kom mensen tegen die gehaast in het leven staan, vol druk en verwachtingen van zichzelf en van anderen. We denken vaak dat iets moeilijker is/ gaat dan werkelijk het geval is. Eigenlijk denken we dat ons denken waar is... En hoe mooi is het dat een andere mindset en andere inzichten ruimte, mogelijkheden en kansen biedt... Dat is waar ik het voor doe!

Ik wil meer weten over 4Balance en wat het voor mij kan betekenen.

Neem contact met me op

Ik heb interesse in de diensten van 4Balance en wil graag contact: