4Balance Online Yoga

4Balance is gestart vanuit een persoonlijke missie. Namelijk mensen in hun kracht te laten komen, te inspireren, begeleiden en van kennis te voorzien zodat ze meer kunnen genieten, zelfverzekerd in het leven staan en eruit halen wat ze willen…

Met 4Balance begeleid en ondersteun ik je in jouw ontdekkingsreis, om te zien waar je naartoe wilt. Ik fungeer als sparringpartner, luister naar je, ben betrokken en analyseer samen met jou wat je nou eigenlijk gelukkig maakt. Ik ondersteun je in het nastreven van je doelen, in het leven zonder stress, met als doel steviger in je schoenen te staan. Ik motiveer je om de kwaliteiten die al in je zitten ook goed te gaan benutten. Ik ondersteun je ‘in balans’ te komen. Balans voor nu en voor in de toekomst. Balance your life!

Want hoe mooi is het wanneer je zelfvertrouwen, openheid en positiviteit kunt bieden? Mensen kunt helpen meer te genieten. Dat ze kansen en mogelijkheden zien en ervaren. Balans hebben in hun leven. Dat ze hierdoor er echt voor zichzelf kunnen zijn en daardoor ook voor anderen.

Ben jij toe aan verandering? Meer rust en ontspanning, minder stress en druk, maar vooral meer positiviteit, energie en blijdschap?
Mijn doel is om jou hierbij te helpen….

Trainer & coach Sandra Witteman

Ik ben Sandra Witteman, Master Trainer op het gebied van communicatie en mindset.

Mijn gebied van excellentie is mensen inspireren, te motiveren en inzicht te geven om de transitie te maken naar een uitdagend en gelukkiger leven.

Eén van mijn kwaliteiten is het overbrengen van kennis en geven van inzichten op een directe en heldere manier. Ik doe dit dagelijks in de trainingen en coaching. Ik fungeer als sparringspartner, luister, ben betrokken en motiveer mensen om daar te komen waar ze willen zijn.

4Balance Online Yoga

Na een carrière in het bedrijfsleven heb ik gekozen voor wat ik écht wil en dat doe ik nog steeds dagelijks met veel passie.
Ik laat me leiden door mijn eigen enthousiasme, inspiratie, gedrevenheid en doelen die ik wil bereiken. Het geven van trainingen en coaching is hier een groot onderdeel van.

Dagelijks kom mensen tegen die gehaast in het leven staan, vol druk en verwachtingen van zichzelf en van anderen. We denken vaak dat iets moeilijker is/ gaat dan werkelijk het geval is. Eigenlijk denken we dat ons denken waar is... En hoe mooi is het dat een andere mindset en andere inzichten ruimte, mogelijkheden en kansen biedt... Dat is waar ik het voor doe!

Voor mij is eerlijkheid en oprechtheid de basis om dit over te brengen. Ik ben enthousiast, betrokken en positief, heb passie voor wat ik doe en daag mensen uit om hun eigen gewenste ontwikkeling door te maken. Dit doe ik door inzichten te geven, ondersteuning te bieden, te motiveren en inspireren… En dit alles doe ik met enthousiasme en vanuit positiviteit.

‘Life isn't about finding something wonderful, it's about creating it.’

Leef je droom en doelen, doe wat je geweldig vindt en geniet ervan!

In mijn drukke en ondernemende leven heb ik yoga geïntegreerd om in balans te blijven. Yoga is een onderdeel van mijn leven geworden. Dit zorgt voor mijn ontspanning, mijn lichamelijke gesteldheid en mentale rust.

Ja, ik wil het ervaren...
65% volledig

Vraag nu snel je GRATIS proefles aan en begin vandaag nog!