De coaching van 4Balance is praktisch, to the point, inspirerend en vernieuwend. Het is gericht op het verkrijgen van nieuwe inzichten en mogelijkheden.

Begeleiding

In de persoonlijke begeleiding van 4Balance wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken en invalshoeken. Dit is afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en doelen. Wij maken gebruik van:

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

NLP helpt je bewust te worden van de dingen die je doet, maar ook hoe het komt dat je doet zoals je doet. Je leert gedrag, gevoelens en denken op elkaar af te stemmen, om zo persoonlijke obstakels te overwinnen en je doelen te bereiken. Lees meer...

Time Line Therapy®

Emotionele herinneringen kunnen jaren later nog belemmerend werken. Time Line Therapy® helpt je de negatieve emoties die met vroegere herinneringen gepaard gaan los te laten. Hierdoor verliezen deze emoties hun kracht en sta je weer krachtig en vrij in het leven. Lees meer...

Hypnose

Hypnose brengt je in een diepe ontspanning, waardoor je in optimale concentratie kunt ontdekken hoe klachten en problemen zijn ontstaan. Je achterhaalt hoe en waar je ze precies ervaart en hoe je ze vervolgens kunt oplossen/verminderen.

Systemisch werken

Iedereen heeft zijn eigen plek binnen ‘systemen’ als werk, familie, gezin en sociale kringen. Het op een dieper niveau leren kennen van je eigen plek binnen elk van deze systemen, maar ook de plaats van anderen hierin (en de acceptatie hiervan), leidt tot veel inzicht en verandering.

Ik wil het anders. Neem contact met me op...

Wil jij weer balans in je leven, je doelen bereiken en genieten van jezelf te zijn?
Laat dan nu je gegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact met me op

Ik heb interesse in coaching en wil graag contact: