4Balance
Training & Coaching

Geluk is een kwestie van balans vinden en vasthouden.

4Balance helpt je bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen en het (terug)vinden van je balans.

Heb jij de juiste balans in je leven? Wanneer je persoonlijk in balans bent, loopt je leven op rolletjes. Niets staat je in de weg. Je bent energiek, vrolijk en optimistisch. Maar soms is de balans in je leven zoek. Conflict, angst, spanning, onzekerheid, lichamelijke pijn en tekenen van stress zijn slechts enkele elementen die je uit balans kunnen halen. 4Balance helpt je bij het bereiken van jouw doelen en het (terug)vinden van je persoonlijke balans, zodat je alles uit het leven kunt halen wat erin zit.

Met je eigen doelen en wensen als uitgangspunt, helpt 4Balance je vrij te zijn van beperkingen en je persoonlijke balans terug te vinden...

Herken je jezelf in één van de onderstaande situaties?

 • Je wilt iets anders, je weet alleen niet hoe of wat.
 • Je hebt je doel niet helder en/of zoekt naar de juiste richting.
 • Je laat je leiden door negatieve gedachten die je beletten om te bereiken wat je wilt.
 • Angst, een somber gevoel, depressie, persoonlijke strubbelingen… Je bent er klaar mee…
 • Je wilt graag meer zelfvertrouwen en meer in je kracht staan.
 • Beter in staat zijn te communiceren, met anderen máár ook met jezelf.
 • Je gaat liever voor geluk, tevredenheid en vrij van zorgen in plaats van je te laten beïnvloeden door negativiteit.
 • Je wilt je graag energieker en fitter voelen, stress en spanningen verbannen en een burn-out voorkomen (of eruit komen).
 • Je wilt (in korte tijd) komen waar je wil komen, staat open voor een positieve mindset en het nét even anders doen dan iedereen…
 • Kortom: je zoekt naar verbetering.

4Balance helpt je dichter bij jezelf te komen, te luisteren naar jezelf en je werkelijke behoeften. Zo vind je de balans terug en kom je dichter bij je eigen geluk!

Wil jij weer balans in je leven, je doelen bereiken en genieten van jezelf te zijn?
Laat dan nu je gegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact met me op

Ik heb interesse in begeleiding van 4Balance en wil graag contact:

4Balance heeft een uitgebreide expertise:

In de persoonlijke begeleiding van 4Balance wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken en invalshoeken. Dit is afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en doelen. Wij maken gebruik van:

 • NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

  NLP helpt je bewust te worden van de dingen die je doet, maar ook hoe het komt dat je doet zoals je doet. Je leert gedrag, gevoelens en denken op elkaar af te stemmen, om zo persoonlijke obstakels te overwinnen en je doelen te bereiken. Lees meer…

 • Systemisch werken

  Iedereen heeft zijn eigen plek binnen ‘systemen’ als werk, familie, gezin en sociale kringen. Het op een dieper niveau leren kennen van je eigen plek binnen elk van deze systemen, maar ook de plaats van anderen hierin (en de acceptatie hiervan), leidt tot veel inzicht en verandering.

 • Time Line Therapy®

  Emotionele herinneringen kunnen jaren later nog belemmerend werken. Time Line Therapy® helpt je de negatieve emoties die met vroegere herinneringen gepaard gaan los te laten. Hierdoor verliezen deze emoties hun kracht en sta je weer krachtig en vrij in het leven. Lees meer…

 • Hypnose

  Hypnose brengt je in een diepe ontspanning, waardoor je in optimale concentratie kunt ontdekken hoe klachten en problemen zijn ontstaan. Je achterhaalt hoe en waar je ze precies ervaart en hoe je ze vervolgens kunt oplossen/verminderen.

Wat anderen zeggen over 4Balance: